Naar agenda
Bestellen
 • Muziek

Queen Must Go On

Live

 • Datum
  vr 13 dec 2024
 • Tijd
  20.15 uur
 • Locatie
  Stadsgehoorzaal
 • Prijs
  € 41,00
 • Zaal
  Grote Zaal
 • Inclusief
  Drankje

Queen Must Go On behoeft bijna geen introductie meer. Na het winnen van het eerste seizoen van het succesprogramma The Tribute: Battle of the Bands werd dit al snel een bekend naam in Nederland. Zowel op festivals als tijdens een eigen uitverkocht show in de Ziggo Dome liet QMGO het Nederlands publiek genieten van zijn energieke optredens. Er volgde een uitverkochte theatertour. 

Dit seizoen keert de band terug met een nieuwe show. Hierin wordt, zoals de naam al doet vermoeden, onder andere het legendarische album Queen Greatest hits (Deel 1) integraal uitgevoerd. 

De band blijft dus opnieuw trouw aan de album-versies. Met de sound en de vocalen van leadzanger Ward Palmen legt QMGO hierbij de lat enorm hoog. 

Met groot plezier nemen de heren u tijdens deze voorstelling mee in hun studioproces. Het bestverkochte album van Queen, Greatest Hits (Deel 1), staat hierin centraal. Voor Queen-fans en liefhebbers van livemuziek is dit een must-see. Voor degene die laat beslissen: wacht niet te lang als u deze studiosessie wil meemaken! 

De band

Zanger van de band Ward Palmen straalt op het podium als vertolker van de legendarische Freddie Mercury. Hij probeert de originele zanglijnen zo precies mogelijk te benaderen. Doordat hij een flink bereik heeft, weet hij zijn publiek keer op keer te betoveren. Ward heeft Queen Must Go On opgericht en legt in samenspel met bassist Geert Horvers elk optreden weer een vette basis die het je onmogelijk maakt om niet mee te bewegen. Het adembenemende gitaarspel van Ralph Derksen maakt de band compleet. Voor die echte Queen-sound maakt de band gebruik van dezelfde instrumenten en versterkers als Queen zelf. Het totaalplaatje zorgt voor een authentieke sound en sfeer die je bij geen enkele andere tributeband vindt.

Bezoek ook