Naar agenda
Bestellen
 • Cabaret

Pieter Jouke & Ronald Snijders

De Staat van Verwarring

 • Datum
  do 18 mei 2023
 • Tijd
  20.15 - ca.22.05 uur
 • Locatie
  Leidse Schouwburg
 • Prijs
  € 22,50
 • Inclusief
  Pauze en drankje

Een theatershow met De Alfabetweter, absurde filmpjes, spraakverwarring en een paar interessante gasten uit uw stad en/of regio voor een interview!

Kortom alles wat u gewend was van het roemruchte VPRO televisieprogramma. De Staat van Verwarring kan met recht een cultprogramma worden genoemd. De enige absurde anti-talkshow van Ronald Snijders en Pieter Jouke waarbij geen doden vallen.

Te Gast:

Julie de Graaf
Julie de Graaf: ‘Leuk, ik ben graag te gast die avond. Ik ben nog niet eerder naar een voorstelling van Ronald en Pieter geweest, maar keek regelmatig naar de tv-show back in the day!’

Freelance schrijver. Maakt in opdracht of voor de lol – en het liefst een combinatie van die twee. Schreef en redigeerde verhalen voor tijdschriften en organisaties. Produceerde met ontwerper (en allround grapjesmaker) Robbert van Strien podcasts, audiotours en programmaboekjes voor museum Naturalis en de Nacht van Ontdekkingen. Studeerde internationaal publiekrecht en is dus eigenlijk gewoon jurist (lees: praat graag en veel). Het Geweldige Grote Mensenboek is haar eerste kinderboek.

Auke-Florian Hiemstra
In een tijd van klimaatverandering, het uitsterven van soorten en het plasticprobleem concludeerde Auke-Florian dat de wetenschap hem nodig heeft en promoveert hij bij Naturalis in Leiden. Hij vertelt graag over zijn onderzoek, het plasticprobleem en de natuur in het algemeen en doet dat in columns, met een kinderboek, op een podium en op de radio en tv.

 • do 18 mei 2023
  20.15 - 22.05 uur

Bezoek ook