Naar agenda
 • Muziek

FLEMMING

 • Datum
  za 1 feb 2025
 • Tijd
  20.15 uur
 • Locatie
  Leidse Schouwburg
 • Prijs
  € 41,00
 • Inclusief
  Drankje

Laat je meenemen in de wereld van Flemming, waar muziek en persoonlijke verhalen samenkomen tot een unieke ervaring. Met hits als Amsterdam, Automatisch en Alles op gevoel heeft Flemming een prominente plek veroverd in de Nederlandse muziekscene. Na uitverkochte shows in de AFAS Live, festivals en clubtours, staat hij nu te popelen om zijn aanstekelijke muziek en authentieke sound te delen tijdens deze allereerste theatertour. Bereid je voor op een onvergetelijke avond vol energie, humor, meezingen en genieten!

Intieme theatersetting

Het theater is zeker geen onbekende plek voor Flemming. “Toen ik klein was speelde ik o.a. kleine Ciske in Ciske de Rat. Ik vind het daarom extra leuk om nu met mijn eigen muziek terug te keren naar deze theaters”. Juist daarom deelt hij in de intieme setting van het theater niet alleen zijn muziek, maar ook persoonlijke verhalen. Van de inspiratie achter zijn nummers tot bijzondere momenten tijdens het creatieve proces, niets blijft onbesproken. De theatertour van Flemming is dé kans om de artiest achter de muziek te leren kennen.

Puur genieten

Het blijft natuurlijk een typische Flemming-show. Met een flinke portie energie, veel gelach, uit volle borst meezingen en puur genieten. Alle bekende hits komen voorbij en een aantal van zijn nummers worden in een nieuw jasje gestoken. Met zijn onmiskenbare charme en enthousiasme betrekt Flemming het publiek bij een avond vol entertainment en muzikaliteit die nog lang zal nazinderen. Laat je meevoeren op een muzikale reis door Flemming’s wereld vol verassingen!

FLEMMING_Theatertour

Bezoek ook