Naar agenda
 • Muziek

Bee Gees Forever

You Should Be Dancing

 • Datum
  v.a. do 24 okt 2024
 • Tijd
  o.a. 20.15 - ca.22.25 uur
 • Locatie
  Stadsgehoorzaal
 • Prijs
  € 39,50
 • Zaal
  Grote Zaal
 • Inclusief
  Pauze en drankje

Inmiddels kent heel Nederland ze, want iedere zaterdagavond verrasten ze weer tijdens hun deelname aan The Tribute – Battle of the Bands én …ze zijn dé winnaar geworden!! Met in de finale 3 maal een 10 van de jury en een 9,6 van het publiek, scoorde Bee Gees Forever de hoogste cijfers óóit uit de afgelopen 3 seizoenen! En dan nu trekken ze meteen al de theaters in!

De legendarische gebroeders Gibb schreven talloze hits, zoals To Love Somebody, Tragedy, Stayin’ Alive en How Deep Is Your Love. Bee Gees Forever speelt ze allemaal.. en meer! Eyecatcher Mike, de speelse Jeffrey en alleskunner Martijn gaan samen met hun weergaloze band de muziek van de Bee Gees nieuw leven inblazen …en dat werd hoog tijd! Een dynamische show met de heerlijk relaxte songs van destijds tot de swingende wereldhits van de band uit de jaren 70, waarbij de voetjes zéker van de vloer zullen gaan!

Band Bee Gees Forever

Bee Gees Forever’ is ontstaan uit de koker van Timothy Drake: voormalig frontman en bedenker van broederband ‘Queen Forever’. Na een lange zoektocht om de juiste magie te vinden tussen de leden, was de band in 2023 compleet en konden ze aan de slag. Er bleek al snel veel animo te zijn om deze jonge groep enthousiaste muzikanten op allerlei evenementen te laten spelen; met groot succes!

Hun deelname aan het SBS6/Talpa programma The Tribute – Battle of the Bands (2024) bracht alles in een stroomversnelling: Niet alleen de jury, maar heel Nederland valt voor de charme van deze heren! De agenda stroomt razendsnel vol! Onze Mike (Barry Gibb) kan ophouden met stukadoren: hij is nu fulltime Barry! Naast zijn uitmuntende vocalen ontpopt Mike zich ook als één van de grootste Bee Gees fans/kenners van het land! Samen met de speelse Jeffrey en alleskunner Martijn – de “Gibb-broers” – vormt hij de kern van Bee Gees Forever.

De band mag zeker niet onbenoemd blijven in dit verhaal: Yme (drums), Rik (gitaar) en Kevin (bas) zijn vers afgestudeerd aan de Popacademie in Enschede en rollen zo direct het professionele muzikantenleven in. Als dat maar goed gaat! Naast een perfecte beheersing van hun instrument, tonen ze zich ook al uitstekende zangers, wat de prachtige harmonieën alleen maar versterkt. Timothy Drake zegt hierover: “Dat de puzzel zo mooi in elkaar zou vallen, had ik ook niet kunnen bedenken.” Bee Gees Forever blaast het legendarische oeuvre van de gebroeders Gibb weer nieuw leven in. Dát werd hoog tijd!

Bezoek ook