Leidse Schouwburg
vr 27 mei 2022 20:15
Bestellen

De romantische en fantasievolle film Le Fabuleux Destin d’Amélie Poulain is nu voor het eerst in Nederland te zien als musical, mét de bekende filmmuziek. Beleef het verhaal van de dromerige Amélie die probeert anderen liefde en vrolijkheid te brengen, in het mooie Montmartre in Parijs. Na Broadway in New York en West End in Londen is de musical nu in Nederland te zien.

Amélie Poulain houdt zich al haar hele leven verborgen voor de buitenwereld. Als kind werd ze door haar ouders thuisgehouden van school en leefde ze in haar eigen fantasiewereld. Wanneer het eindelijk tijd is om haar huis te verlaten, leidt ze een rustig leventje als serveerster in Parijs. Tot ze door een bijzondere gebeurtenis ontdekt wat ze wil met haar leven: anderen helpen om liefde en geluk te vinden, op haar eigen unieke en betoverende manier. Dan wordt ze zelf verliefd en kan Amélie zich voor het eerst in haar leven niet meer verbergen. Een ontroerend sprookje van nu in de romantische stad Parijs, voor het eerst als musical.

 

* Deze voorstelling zou eerst plaatsvinden op 28 januari maar is i.v.m. de coronamaatregelen verplaatst. Met kaartkopers is per e-mail contact opgenomen. Deze voorstelling kan geen doorgang vinden op anderhalve meter, slechts voor een volle capaciteit.

“Magisch, visueel vormgegeven” “Fantasievolle ensceneringen” - NRC 

“Lieve, intieme Amélie-musical vol creativiteit” - De Volkskrant ★★★

“Rijke verbeeldingskracht” - Theaterkrant

“Visueel feest” - Trouw ★★★

“Charmant en romantisch” - Telegraaf ★★★

Leidse Schouwburg
vr 27 mei 2022 20:15
Bestellen

Inclusief

  • (Pauze)drankje
  • Garderobe

1e rang (goed zicht)

Normaal € 39,50

2e rang (minder goed zicht)

Normaal € 33,50

3e rang (beperkt zicht)

Normaal € 28,50

4e rang (luisterplaats)

Normaal € 12,50

gouden rang (uitstekend zicht)

Normaal € 45,50