Theaterdelta Open Call: Nieuwe makers gezocht!

Ben jij de nieuwe creatieve stem die Zuid-Holland nodig heeft? Theaterdelta Zuid-Holland zoekt jou! Wij bieden een podium voor talent uit theater, muziek, dans, kunst, en meer. Of je nu academisch geschoold bent of een autodidact, zolang je verhalen hebt die gehoord moeten worden, nodigen we je uit om je aan te melden. Vanaf 13 mei 2024 tot en met 31 juli kun je je aanmelden om in aanmerking te komen voor het ontwikkeltraject dat door de Theaterdelta wordt gerealiseerd.Β 

π—œπ—»π˜π—²π—Ώπ—²π˜€π˜€π—²?!
Ben jij dat talent (of ken je iemand) en ga je met ons op weg om een sprong te maken in je ontwikkeling, vul dit vragenformulier in, zet een voorstel op papier (max 2 A-4) of stel jezelf en je idee voor door middel van een video (max 3 minuten). Meld je aan via www.theaterdelta.nl! Doe dat uiterlijk 31 juli 2024.

Nieuw talent willen we koesteren. Sterker nog, we moeten onze kennis inzetten om dit talent verder te brengen, om het een podium te bieden, β€˜vlieguren’ te laten maken. Vandaar deze Open Call.

Theaterdelta Zuid-Holland

Theaterdelta Zuid-Holland is een frisse samenwerking tussen Kunstmin Dordrecht, de Goudse Schouwburg en Leidse Schouwburg – Stadsgehoorzaal. Hierbij willen we een verdere stap zetten in onze ambitie naar eigentijdse podia, met als belangrijk doel om jongeren meer te verbinden aan theaters en hen door kunst en cultuur te versterken.