Bondgenoten en Vaandeldragers

De Leidse Schouwburg en Stadsgehoorzaal: al meer dan 300 jaar het culturele hart van de stad. Met bijzondere voorstellingen en concerten op wereldniveau. Maar dat is niet het enige. We zijn ook een plek voor evenementen, debatten, theatercolleges en educatie. Waar jong talent een kans krijgt en vooral waar u elkaar elke dag weer kunt ontmoeten. 

Om ons programma te blijven vernieuwen en verdiepen, kunnen wij uw steun voor het aankomend theaterseizoen goed gebruiken. Maar... vanaf nu wordt u met uw bijdrage Bondgenoot (voorheen: Vriend) in onze strijd voor behoud van hoge kwaliteit en variatie in het aanbod van podiumkunsten in Leiden. Wij hopen dat u het aankomende theaterseizoen aan onze zijde wilt staan!

U kunt op diverse manieren bijdragen en lid worden van ons donatieprogramma:

 • BONDGENOOT
  - U kunt kiezen voor een bijdrage als Bondgenoot voor €60 en daarmee het hele programma van onze podia steunen.
  - Als dank kunt u als eerste uw kaarten boeken voor de nieuwe voorstellingen in het aankomende theaterseizoen. Een week eerder dan de reguliere kaartverkoop van start gaat. Maximaal 4 kaarten per voorstelling per bondgenootschap.
  - Dit jaar start de voorverkoop voor Bondgenoten en Vaandeldragers een week eerder van de vrije verkoop: op dinsdag 7 mei 2019, om 13.00 uur. De vrije verkoop start op dinsdag 14 mei, om 13.00 uur. 

 

 • VAANDELDRAGER
  - Wilt u graag een bijdrage leveren aan specifieke ontwikkelingen binnen onze programmering? Dan heten wij u van harte welkom als Vaandeldrager!
  - Zo steunt u vanaf €250 programma’s op het gebied van Jeugd & Educatie, Wetenschap & Kunst, Podium van de Stad of Het Gesproken Woord.
  De voordelen voor u:
  - Uiteraard geldt ook voor u de mogelijkheid om een week eerder kaarten te boeken voor de voorstellingen en concerten in het nieuwe seizoen. U kunt maar liefst 8 kaarten per voorstelling 'vroegboeken', tenzij dit specifiek anders vermeld is bij een voorstelling (in seizoen 19-20 is dit bij één voorstelling het geval). 
  - Dit jaar start de voorverkoop voor Bondgenoten en Vaandeldragers een week eerder van de vrije verkoop: op dinsdag 7 mei 2019, om 13.00 uur. De vrije verkoop start op dinsdag 14 mei, om 13.00 uur.
  - Daarnaast reserveren we voor u twee plaatsen bij onze seizoenspresentatie op maandag 13 mei 2019. 
  - Omdat het Vaandeldragerschap vanaf dit theaterseizoen in gaat, wordt u tevens uitgenodigd voor de seizoenspresentatie op 11 mei 2020. 

 

AANMELDEN:

Wilt u Bondgenoot of Vaandeldrager worden van de Leidse Schouwburg - Stadsgehoorzaal? U kunt zich gemakkelijk via deze link aanmelden! Let op: u krijgt alleen de optie om Bondgenoot of Vaandeldrager te worden als u inlogt met een account.
Ook kunt u telefonisch contact opnemen via 071 516 3881 of via e-mail op bondgenoten@leidseschouwburg-stadsgehoorzaal.nl en vaandeldragers@leidseschouwburg-stadsgehoorzaal.nl. Wij staan u graag te woord!


START VERKOOP NIEUW THEATERSEIZOEN

Als Bondgenoot en Vaandeldrager kunt u vanaf dinsdag 7 mei 13.00 uur uw kaarten kopen, online, telefonisch of aan onze kassa.
De vrije kaartverkoop gaat één week later van start, op dinsdag 14 mei om 13.00 uur.