Bondgenoten en Vaandeldragers

De Leidse Schouwburg en Stadsgehoorzaal: al meer dan 300 jaar het culturele hart van de stad. Met bijzondere voorstellingen en concerten op wereldniveau. Maar dat is niet het enige. We zijn ook een plek voor evenementen, debatten, theatercolleges en educatie. Waar jong talent een kans krijgt en vooral waar u elkaar elke dag weer kunt ontmoeten. 

Om ons programma te blijven vernieuwen en verdiepen, kunnen wij uw steun voor het aankomend theaterseizoen goed gebruiken. Met uw bijdrage wordt u Bondgenoot (voorheen: Vriend) in onze strijd voor behoud van hoge kwaliteit en variatie in het aanbod van podiumkunsten in Leiden. Wij hopen dat u het aankomend jaar aan onze zijde wilt staan!

U kunt op diverse manieren bijdragen en lid worden van ons donatieprogramma:

 • BONDGENOOT
  - U kunt kiezen voor een bijdrage als Bondgenoot voor €60 en daarmee het hele programma van onze podia steunen.
  - Als dank kunt u als eerste uw kaarten boeken voor de nieuwe voorstellingen in het theaterseizoen (2020-2021). 
   
 • VAANDELDRAGER
  - Wilt u graag een bijdrage leveren aan specifieke ontwikkelingen binnen onze programmering? Dan heten wij u van harte welkom als Vaandeldrager!
  - Zo steunt u vanaf €250 programma’s op het gebied van Jeugd & Educatie, Wetenschap & Kunst, Podium van de Stad of Het Gesproken Woord.
  De voordelen voor u:
  - Uiteraard geldt ook voor u de mogelijkheid om als eerste uw kaarten te boeken voor de voorstellingen en concerten in het theaterseizoen (2020-2021). U kunt maar liefst acht kaarten per voorstelling 'vroegboeken', tenzij dit specifiek anders vermeld is bij een voorstelling
  - U wordt uitgenodigd voor de seizoenspresentatie op 11 mei 2020 waarin het programma van theaterseizoen 2020-2021 aan u wordt gepresenteerd. 

 

AANMELDEN:

Wilt u Bondgenoot of Vaandeldrager worden van de Leidse Schouwburg - Stadsgehoorzaal? U kunt zich binnenkort gemakkelijk aanmelden! Let op: u krijgt alleen de optie om Bondgenoot of Vaandeldrager te worden als u inlogt met een account.
Ook kunt u telefonisch contact opnemen via 071 516 3881 of via e-mail op bondgenoten@leidseschouwburg-stadsgehoorzaal.nl en vaandeldragers@leidseschouwburg-stadsgehoorzaal.nl. Wij staan u graag te woord!