Bondgenoten en Vaandeldragers

Elk jaar opnieuw zijn we als organisatie druk in de weer om een mooi, spannend en inspirerend theater- en concertseizoen samen te stellen. Een jaar vol cabaret, muzikale shows, toneel en prachtige klassieke muziek. Dat we zo’n rijk en onderscheidend programma kunnen brengen, hebben wij onder andere te danken aan onze Bondgenoten en Vaandeldragers die ons jaar in jaar uit steunen. 
 
Je kunt je nu aanmelden als Bondgenoot of Vaandeldrager voor het theater- en concertseizoen 2022–2023. Je kunt dan als eerste kaarten reserveren én tegelijkertijd een constructieve bijdrage doen aan ons culturele programma.  
 
De voordelen op een rij:  
 

Bondgenoot

 • Met je bijdrage van €60 word je allereerst ‘Bondgenoot’ en steun je onze strijd voor behoud van hoge kwaliteit en variatie in het aanbod van podiumkunsten in Leiden.
 • Je kunt als eerste je kaarten boeken voor de nieuwe concerten en voorstellingen in het theaterseizoen 2022–2023. Bij een aantal voorstellingen geldt een maximum van vier kaarten. Bij deze voorstellingen staat dit specifiek vermeld.  
 • Je krijgt één toegangskaart voor de seizoenspresentatie of een alternatief evenement.
 • Ook voor bijboekingen die gedurende het theaterseizoen worden gedaan, krijg je als eerste kans kaarten te reserveren. In een aantal gevallen kun je ook voor een of meerdere voorstellingen in het daarop volgende seizoen al boeken. 
 • Er worden bij je bestellingen geen administratiekosten in rekening gebracht. 
 • Je kunt je aanmelden voor het Bondgenootschap door op deze link te klikken, daarna in te loggen in je account en daar in het bestelmenu de optie Bondgenoot seizoen 22/23 aan te vinken en te bestellen.  

Vaandeldrager

 • Met je bijdrage van €250 steun je onze programma’s op het gebied van Jeugd & Educatie, Wetenschap & Kunst, Podium van de Stad of Meemaakpodia. 
 • Uiteraard geldt ook voor Vaandeldragers de mogelijkheid om als eerste kaarten te boeken voor de voorstellingen en concerten in het theaterseizoen 2022–2023. Je kunt maar liefst acht kaarten per voorstelling 'vroegboeken', tenzij dit specifiek anders vermeld is bij een voorstelling.  
 • Ook voor bijboekingen die gedurende het theaterseizoen worden gedaan, krijg je als eerste kans kaarten te reserveren. Dit geldt ook voor voorstellingen en concerten die al in een daarop volgend seizoen gepland staan.
 • Je krijgt twee toegangskaarten voor de seizoenspresentatie of een alternatief evenement.
 • Er worden bij je bestellingen geen administratiekosten in rekening gebracht.
 • Je kunt je aanmelden voor het Vaandeldragerschap door op deze link te klikken, daarna in te loggen in je account en daar in het bestelmenu de optie Vaandeldrager seizoen 22/23 aan te vinken en te bestellen.

 
Aanmelden? 

Wil je Bondgenoot of Vaandeldrager worden? Dat vinden wij geweldig! Meld je aan via deze link en log in op je account (of maak er een aan als je dat nog niet hebt). Ook kun je telefonisch contact opnemen via 071 516 3881 of via e-mail bondgenoten@leidseschouwburg-stadsgehoorzaal.nl en vaandeldragers@leidseschouwburg-stadsgehoorzaal.nl. Wij staan je graag te woord!