Partners

Met dank aan onze partners binnen en buiten Leiden

De Leidse Schouwburg en Stadsgehoorzaal mogen rekenen op steun van veel betrokken partners - Musketiers -, subsidiënten, fondsen, Bondgenoten en Vaandeldragers en donateurs. Hun steun helpt ons om de verbindende plannen die wij hebben ten aanzien van inclusie, educatie en programmering te realiseren.Wij zouden geen kunst en cultuur kunnen brengen zonder een groot aantal partners die ons een warm hart toedragen. De steun van deze fondsen, bedrijven en instellingen is van onschatbare waarde voor de realisatie van onze programmering.

Wij danken hen voor hun geweldige steun!

Wil jij ons particulier of namens je bedrijf ook steunen? Kijk dan op onze Strik een stoel pagina of neem contact op met Monique Aalbers via bondgenoten@leidseschouwburg-stadsgehoorzaal.nl.

Wat doen we met je donatie?

Steun je ons al of ben je van plan aan ons te doneren? Wat super! Dankjewel! Met je donatie in deze tijden van corona kunnen we er allereerst voor zorgen dat voorstellingen en concerten in kleine setting toch door kunnen gaan, dat er een toekomst voor theater en muziek is in Leiden tijdens en na deze coronaperiode. Maar we kunnen ook verder met onze missie om podiumkunst bereikbaar te maken voor iedereen. Denk bijvoorbeeld aan jeugdvoorstellingen waarbij wij een aantal kaartjes kunnen geven aan gezinnen voor wie het financieel niet mogelijk is om naar een theater te gaan. Je donatie komt ook ten goede aan de aanschaf van meubilair, dat de komende maanden met de geldende coronamaatregelen maar óók daarna voor een fijnere ontvangst kan zorgen.
 

Zakelijke donaties

Heb je een eigen bedrijf en zou je ons als zakelijk partner kunnen steunen? Door onze ANBI status is elke donatie vanaf € 250,- fiscaal aftrekbaar. Uiteraard kun je als organisatie eveneens een stoel strikken en krijgt je bedrijf naamsvermelding op deze partnerpagina. Meer informatie over zakelijke donaties? Mail naar bondgenoten@leidseschouwburg-stadsgehoorzaal.nl.

 


We bedanken onze Musketiers, een groep Leidenaren die de Leidse Schouwburg een warm hart toedragen en ons op jaarlijks steunen. Wij danken hen voor alle steun die wij van hen hebben mogen ontvangen.

Dankjewel:
Martijn & Anna du Prie van du Prie Bouw & Ontwikkeling
Eimert van der Vliet & Bert van der Vliet van Apek Administraties
Derek Peters van DsignMarketing
Thijs Hemmes van HBK Fiscalisten - Accountants - Expant consultants
Charles & Mariken Schulpen van Multy - Schulpen Schuim B.V.
Nino & Nynke Schulpen van Multy - Schulpen Schuim B.V.
Erik Versnel van Rabobank Leiden - Katwijk
Wim de Leeuw & Marisa Zwartjes
Toby van de Kooij
Jochem Myjer 

 

Musketiers

Fondsen


Bedrijven en ondernemers

Met veel dank aan onderstaande ondernemers die ons als bedrijf steunen door middel van een donatie. 

Ceez Skin Care - John Hendriks

Dansschool De Rode Sneakerz

FAST Administratiekantoor

Kapsones Kappers

Leuke Dingen

Savélour Management B.V.

Stichting Alzheimer in Beweging

Toneelvereniging Tot Ieders Genoegen

Zarathoustra BV

 

Partners in de stadPartners


Partners Marketing

 Catering

 

Platformen