Een nieuw theater- en concertseizoen!

Het is zover: de kaartverkoop voor het nieuwe seizoen 2024 – 2025 is gestart. Vanaf nu kun je je kaarten bestellen, voor bekende cabaretiers als Kasper van der Laan, Dolf Jansen, Jan Jaap van der Wal en Paulien Cornelissen. Maar óók voor nieuwere cabaretiers, zoals Leids Cabaret Festival-winnaars Lisa Ostermann en Stefan Hendrikx. Check ook de nieuwe theatermakers die in onze themalijn Nieuw Licht voor het eerst in de Leidse Schouwburg staan en hun nieuwe licht werpen, op de wereld om ons heen, en op theater, cabaret, muziek en dans. We verwelkomen onder anderen Valentina Tóth, Tim Hartog, Sezgin Güleç, Yora Rienstra en het innovatieve musical-collectief Nanoek.

ONTDEK THEATER. Dat is dit jaar onze slogan. Ontdek alle vormen van podiumkunst: toneel, muziektheater, (klassieke) muziek, cabaret, dans én alles wat niet in één genre te vatten is!

Grasduin door de agenda. Zet een filter aan op een genre of laat je juist inspireren door álles dat we geprogrammeerd hebben!

Nieuw dit jaar zijn onze avonturenseries, Proef, Fris, Bravo! en Chef’s Special. Let op: als je de voorstellingen los in je winkelmandje plaatst, kan de korting niet verrekend worden. Doe dus éérst een serie in je mandje.

Tot snel in de Leidse Schouwburg en Stadsgehoorzaal!