Kaartverkoop

U kunt bij ons op twee manieren kaarten bestellen:

1. Online

Het snelst bestelt u uw kaarten via onze website:

  • 24 uur per dag via uw pc, tablet of smartphone
  • U kiest zelf uw plaats op de zaalplattegrond of laat het systeem de best beschikbare plaatsen toewijzen*
  • Betalen kan via iDEAL, creditcard of Podium Cadeaukaart
  • U kunt uw toegangsbewijs printen, per post ontvangen (€ 3,00 verzendkosten per bestelling) of u kunt deze afhalen bij de informatie- en kaartverkoopbalie. Ook kunt u bij uw bezoek uw toegangsbewijs op uw smartphone tonen.

Maakt u bij uw online bestelling gebruik van theater- en concertbonnen? Dan kunt u het beste even contact opnemen met onze kaartverkoop via kaartverkoop@leidseschouwburg-stadsgehoorzaal.nl . Dit kan helaas niet digitaal.

*In verband met de huidige 1,5 meter maatregelen is het niet voor alle voorstellingen mogelijk zelf een plaats kiezen.

2. Telefonisch

Tijdens de openingstijden van de kassa is het mogelijk om telefonisch kaarten te reserveren door te bellen naar 071 516 3881. Wo t/m za van 14.00 tot 17.30 uur zijn we telefonisch bereikbaar en is de balie (Breestraat 60) geopend.

Deze kaarten kunt u direct betalen met iDEAL via een betaallink die wij u per e-mail toesturen. Ook is het mogelijk om uw kaarten binnen zeven dagen te betalen bij de kassa. Maakt u op kortere termijn een reservering, dan zullen de kaarten tot 30 minuten voor aanvang voor u gereserveerd blijven. 

Aan de kassa kunt u betalen met PIN, creditcard, Podium Cadeaukaart en Theater- en Concertbonnen. Het is niet mogelijk contant te betalen.

Mocht u er toch niet uitkomen kunt u altijd mailen naar kaartverkoop@leidseschouwburg-stadsgehoorzaal.nl.Administratiekosten
U betaalt € 0,50 administratiekosten per bestelling.

Kindprijs 
Bij verschillende (jeugd)voorstellingen staat een kindprijs. Deze geldt voor kinderen t/m 12 jaar. Het kan zijn dat u bij de kaartcontrole gevraagd wordt om de leeftijd van uw kind aan te tonen.