Kaartverkoop

Let op: In verband met de zomerperiode, is onze kaartverkooplijn gesloten.
Heeft u een vraag? Mail naar kaartverkoop@leidseschouwburg-stadsgehoorzaal.nl en vermeld daarbij uw telefoonnummer. Wij bellen u dan zo spoedig mogelijk terug.


U kunt bij ons op drie manieren kaarten bestellen:

1. Online

Het snelst bestelt u uw kaarten via onze website:

  • 24 uur per dag via uw pc, tablet of smartphone
  • U kiest zelf uw plaats op de zaalplattegrond of laat het systeem de best beschikbare plaatsen toewijzen
  • Betalen kan via iDEAL, creditcard of Podium Cadeaukaart
  • U kunt uw toegangsbewijs printen, per post ontvangen (€ 3,00 verzendkosten per bestelling) of u kunt deze afhalen bij de informatie- en kaartverkoopbalie. Ook kunt u bij uw bezoek uw toegangsbewijs op uw smartphone tonen.

Maakt u bij uw online bestelling gebruik van theater- en concertbonnen? Dan kunt u bij de informatie- en kaartverkoopbalie de bonnen verzilveren. Dit kan helaas niet digitaal.

2. Telefonisch

Tijdens de openingstijden van de kassa is het mogelijk om telefonisch kaarten te reserveren.

  • Van maandag t/m zaterdag tussen 13.00 en 18.00 uur via 071 516 3881.

Deze kaarten kunt u direct betalen met iDEAL via een betaallink die wij u per e-mail toesturen. Ook is het mogelijk om uw kaarten binnen zeven dagen te betalen bij de kassa. Maakt u op kortere termijn een reservering, dan zullen de kaarten tot 30 minuten voor aanvang voor u gereserveerd blijven. 

3. Informatie- en kaartverkoopbalie

  • De informatie- en kaartverkoopbalie (Breestraat 60) is van maandag t/m zaterdag van 13.00 tot 18.00 uur geopend. De kassa is daarnaast 45 minuten voor aanvang van een voorstelling of concert op de betreffende locatie geopend. In verband met de feestdagen zijn wij gesloten op Nieuwjaarsdag, Tweede Paasdag, Koningsdag, Hemelvaartsdag, Tweede Pinksterdag, Eerste Kerstdag en Tweede Kerstdag.

Onze medewerkers adviseren u graag over de mooiste plaatsen en bijzondere voorstellingen.
Aan de kassa kunt u betalen met PIN, creditcard, Podium Cadeaukaart en Theater- en Concertbonnen. Het is niet mogelijk contant te betalen.

Administratiekosten
U betaalt € 2,50 administratiekosten per bestelling.
Voor kaarten onder de € 10,- worden geen administratiekosten in rekening gebracht.

Kindprijs 
Bij verschillende (jeugd)voorstellingen staat een kindprijs. Deze geldt voor kinderen t/m 12 jaar. Het kan zijn dat u bij de kaartcontrole gevraagd wordt om de leeftijd van uw kind aan te tonen.