Kaartverkoop

 U kunt bij ons op drie manieren kaarten bestellen:

1. Online

Het snelst bestelt u uw kaarten via onze website:

  • 24 uur per dag via uw pc, tablet of smartphone
  • U kiest zelf uw plaats op de zaalplattegrond
  • Betalen kan via iDEAL of met creditcard, Podium Cadeaukaart of waardebonnen van Leidse Schouwburg-Stadsgehoorzaal
  • U kunt uw toegangsbewijs printen, per post opgestuurd krijgen of u kunt deze afhalen bij Informatie en Kaartverkoop. Ook kunt u bij uw bezoek uw toegangsbewijs op uw smartphone tonen.

Maakt u bij uw online bestelling gebruik van theater- en concertbonnen? Dan schiet u eerst het volledige bedrag voor en vervolgens kunt u uw theater- en concertbonnen bij Informatie en Kaartverkoop inleveren. Wij storten dit bedrag direct terug op uw rekening.

2. Telefonisch

Tijdens de openingstijden van de kassa is het mogelijk om telefonisch kaarten te reserveren.

  • Van maandag t/m zaterdag tussen 13:00 en 18:00 uur via 071 516 3881

Deze kaarten kunt u direct betalen met iDEAL via een betaallink die wij u per e-mail toesturen. Ook is het mogelijk om uw kaarten binnen zeven dagen te betalen bij de kassa. Maakt u op kortere termijn een reservering, dan zullen de kaarten tot 30 minuten voor aanvang voor u gereserveerd blijven. 

3. Centrale Kassa

  • Informatie en Kaartverkoop op Breestraat 60 is van maandag t/m zaterdag van 9:00 tot 18:00 uur geopend en op zondag gesloten. De kassa is daarnaast 45 minuten voor aanvang van een voorstelling of concert op de betreffende locatie geopend. In verband met de feestdagen zijn wij gesloten op maandag 26 december en op zaterdag 31 december vanaf 16.00 uur.

Onze medewerkers adviseren u graag over de mooiste plaatsen en bijzondere voorstellingen.
Aan de kassa kunt u betalen met PIN, creditcard, Podium Cadeaukaart, Theater- en Concertbonnen en waardebonnen van Leidse Schouwburg-Stadsgehoorzaal. Het is niet mogelijk contant te betalen.

Transactiekosten
Per bestelling betaalt u € 2,50 administratiekosten ongeacht de manier waarop u uw kaarten bestelt.
Voor kaarten onder de € 10,- worden geen administratiekosten in rekening gebracht.

Kindprijs 
Bij verschillende (jeugd)voorstellingen staat een kindprijs. Deze geldt voor kinderen t/m 12 jaar. Het kan zijn dat u bij de kaartcontrole gevraagd wordt om de leeftijd van uw kind aan te tonen.