Wat kunnen we voor je betekenen?

Wij helpen je graag
Ellen Simons
Coördinator Sales & Events
Vincent van der Voort
Account- en Eventmanager
Lotte van Rhijn
Account- en Eventmanager
Vraag een offerte aan

Trouwlocatie

Hét decor voor de mooiste dag uit jullie leven.

Onze zalen zijn beschikbaar voor jullie receptie, feest, ceremonie of volledige bruiloft. Intiem of groots, precies zoals jullie het voor ogen hebben. We kijken graag samen met jullie naar de mogelijkheden om jullie op deze bijzondere dag volledig te ontzorgen.

  • 'Prachtige zaal voor een huwelijksceremonie, uitstekende service en ondersteuning. Echt een aanrader.'

    Roger & Maria Celeste

De Leidse Schouwburg en de Stadsgehoorzaal zijn een Huis der Gemeente, hartje centrum van Leiden. Centraal gelegen in de historische, bruisende binnenstad. De Leidse Schouwburg en de Stadsgehoorzaal: twee monumentale panden die samen negen verschillende zalen en ruimtes hebben. De zalen hebben allen een unieke sfeervolle uitstraling en zijn van alle moderne gemakken voorzien. Gaat jullie voorkeur uit naar de oudste, mooiste en intiemste schouwburg van Nederland of naar de klassieke, negentiende-eeuwse ambiance van de Stadsgehoorzaal?

Wij hebben echt een perfecte ceremonie gehad in de schouwburg. Alles was tot in de puntjes geregeld en we voelden ons bekende artiesten. Dit gaan wij nooit meer vergeten.

Of je nu kiest voor het podium van de schouwburg, de Grote Zaal of onze sfeervolle Breezaal, jullie kunnen altijd rekenen op ons professionele team, dat elk evenement tot in de details mogelijk maakt. Wij hebben al vele bruiloften mogen organiseren. Onze eventmanagers zijn zo ervaren dat jullie zonder zorgen naar jullie grote dag toe kunnen leven. De mogelijkheden zijn talrijk bij ons. Een bruiloft met aansluitend een diner en groot feest? Of juist alleen de ceremonie?

 

Bruidspaar in de Leidse Schouwburg

Neem contact op

Samen overleggen over jullie speciale dag

Onze collega Ellen leidt jullie met liefde rond en bespreekt graag persoonlijk jullie wensen. Stuur een mailtje of bel 071 516 2433!