Wat kunnen we voor je betekenen?

Wij helpen je graag
Pink Kattenberg
Medewerker sales & events
Britt van der Slot
Account- en Eventmanager
Ellen Simons
Coördinator Sales & Events
Vraag een offerte aan

Hybride event

Een hybride evenement is een beurs, conferentie, seminar, workshop of andere bijeenkomst die een ‘live’ persoonlijk evenement combineert met een ‘virtuele’ online component. Handig als een deel van je publiek niet in staat is te komen of in het buitenland woont!

  • 'Wij kijken terug op een succesvolle online meeting. Dank voor de prettige samenwerking.'

    Astrid Brouwer - Marloes en Co

Onze ervaring

Vlak na de start van de coronapandemie zijn we samen met onze preferred supplier Flowsound snel omgeschakeld van live-evenementen naar hybride evenementen. Zo hebben we de afgelopen maanden al voor verschillende organisaties met succes hybride congressen en conferenties georganiseerd. Denk hierbij aan het evenement van UNC-ZH waarbij onderstaand filmpje is opgenomen of de internationale conferentie Eurohaptics 2020, lees hier een verslag van dit event.

Daarnaast zijn we ook met partners uit de stad aan de gang gegaan met hybride events. Om zo de contacten binnen het netwerk van bedrijven en ondernemers in deze rare tijden in stand te houden. Zo organiseerden we in juli 2020 samen met Leiden Marketing Het Leidsche Plein, een partnerbijeenkomst die normaal altijd live plaatsvindt. Tijdens dit event waren er zowel gasten in de Leidse Schouwburg als verschillende sprekers die ingebeld werden. Alles was te volgen via de livestream.

Culturele livestreams tijdens corona

Tot slot hebben we ook ons theaterpubliek en alle andere Leidenaren proberen te amuseren via livestreams. Zo organiseerden we een Theaterbingo en waren we de locatie voor de uitzending van Unity Tv tijdens het Mini-Koraal op 3 oktober (Leids Ontzet).

EuroScience Open Forum 2022

Het EuroScience Open Forum (ESOF) is het grootste multidisciplinaire wetenschappelijke congres van Europa. In 2022, het jaar dat Leiden European City of Science was, vond dit congres plaats in de Stadsgehoorzaal. ESOF vond uit oogpunt van duurzaamheid plaats in hybride vorm. Er werd gemikt op 1.500 deelnemers in Leiden en 3.500 online.

Het contact met de Stadsgehoorzaal ervaren we als zeer prettig. De professionaliteit straalt ervan af. Op basis van openheid en creativiteit nemen we verschillende concepten met elkaar door.

Bekijk de video

In tijden van corona was het niet mogelijk om grote groepen mensen bij elkaar te laten komen voor een evenement of congres. Hoewel we deze tijd hopelijk achter de rug hebben, zijn de ontwikkelingen rondom hybride events die hieruit zijn voortgekomen natuurlijk nog altijd zeer interessant.

Bovenstaande video maakte wij toen fysiek samenkomen niet mogelijk waren, maar de toegelichte opties blijven binnen de mogelijkheden, ook in combinatie met een live evenement!

Studio vol computers voor een hybride event

Uw event

Ontdek te mogelijkheden

We gaan graag met u in gesprek over de mogelijkheden voor uw hybride event. Neem contact op met sales@leidseschouwburg-stadsgehoorzaal.nl of bel 071 516 2433.