Eten en drinken

De perfecte avond uit: een prachtige voorstelling of concert. Een sfeervolle omgeving. Goed gezelschap. Een meer dan hartelijke ontvangst. En goed eten en drinken. Dat mag natuurlijk niet ontbreken. Of u nu met uw vriendinnen voorafgaand aan de voorstelling de avond wilt beginnen met een kopje thee of koffie en iets zoets, tijdens de pauze met uw jaarclub een Leids Blond biertje wilt drinken of samen (eindelijk zonder kinderen) na de voorstelling lekker lang wilt napraten: het kan bij ons. Een uitgebreid kaasplateau delen met uw vrienden, een vers gezette café latte: ons eten en drinken maakt van uw avond uit de volmaakte avond.

Extra genieten

U wilt meer? Een speciale avond regelt u vooraf. Meld van tevoren dat u komt en wat uw wensen zijn. We verrassen u met een bijzonder aanbod, afkomstig van gepassioneerde Leidse leveranciers. Pure en verfijnde producten uit Leiden. U kunt deze culinaire verrassingen bestellen voor de voorstelling, in de pauze en na afloop. Altijd aan een tafel speciaal voor u.


Voor seizoen 2018|2019 verkopen wij de volgende arrangementen:

Borrelplankje vegetarisch € 4,25
Wisselende dip met picos dipstokjes
Boerenkaas van Van Boheemen
Chutney
Luxe nootjes

Borrelplankje € 4,75

Wisselende specialiteit van Beuling Charcuterie
Boerenkaas van Van Boheemen
Chutney
Luxe nootjes

Zoet bij de koffie € 5,00
Friandise
Macaron
Bonbon van de Bonbonnerie
Physalis
Dadel
Thee of koffie


De arrangementen kunt u bestellen bij het kopen van uw kaarten voor een voorstelling of concert of op de avond zelf bij de kassa.
Heeft u dieetwensen? Kom dan langs bij de kassa of bel met 071 516 3881 om de mogelijkheden te bespreken.