Contact

 

Onze accountmanagers en eventmanagers staan voor u klaar om uw evenement tot een succes te maken! Als een symfonisch orkest werken zij samen om uw wensen te verwezenlijken. Ellen Simons en Nadia Eijken geven u graag een rondleiding langs al onze mooie zalen en nemen graag alle mogelijkheden met u door. Als de lage tonen in een orkest, leggen zij samen met u de basis voor een succesvol evenement. Eventmanager Marije en Daan staan klaar om kleur te geven aan het evenement. Zij adviseren u graag over de details en de operationele uitvoering van uw evenement. 

Heeft u een algemene vraag? Stuur dan gerust een e-mail of bel 071-516 2433!

 

Ellen Simons

Coördinator Sales & Events
071 516 2404 
Ellensimons@leidseschouwburg-stadsgehoorzaal.nl

Al vele jaren draag ik bij aan de invulling van nationale en internationale wetenschappelijke congressen. Als salesmanager zoek ik graag de verbinding met de stad Leiden. Zelf ben ik een geboren en getogen 'Leienaar,' en heb ik een groot netwerk binnen de stad. Ik vind het mooi om onderdeel te zijn van mijn stad. De Leidse Schouwburg en de Stadsgehoorzaal zijn de mooiste gebouwen van Leiden en ik geniet iedere dag van het feit dat ik voor deze gebouwen mag werken. Ik kom graag met u in contact om u te laten zien wat de mogelijkheden zijn binnen deze twee prachtige panden! 

Nadia Eijken

Junior Accountmanager Sales & Events
071 516 2407
Nadiaeijken@leidseschouwburg-stadsgehoorzaal.nl  

Als junior accountmanager ben ik het eerste aanspreekpunt voor nieuwe aanvragen. Ik vind het fantastisch om een theater en culturele locatie op een andere manier te kunnen neerzetten en daarmee te verrassen. De combinatie van een sterke inhoud en een passende locatie creëert de ultieme beleving.

Met veel enthousiasme laat ik u kennis maken met de Leidse Schouwburg en de Stadsgehoorzaal. Ik denk graag met u mee aan het invullen van uw evenement in grote lijnen, maar zeker ook tot op detail niveau. Neem gerust contact op!

Marije de Kieviet

Eventmanager

Als eventmanager ben ik verantwoordelijk voor allerlei evenementen van feesten voor studenten tot grote, internationale congressen. Ik heb een commerciële achtergrond, maar heb ook veel ervaring met culturele festivals. Ik geloof dat alles mogelijk is en dat we samen altijd tot een oplossing kunnen komen. Ik begeleid u in het volledige traject: voorafgaand aan het evenement, op de dag zelf, tijdens het natraject en ook het vervolg. Voor mij is het evenement pas geslaagd als de boodschap is overgekomen. Ik kijk graag samen met u hoe wij uw doel kunnen bereiken!

Daan van den Bergh

Eventmanager

Als eventmanager verzorg ik alle operationele en productionele zaken rondom uw evenement. Mijn doel is tweeledig: zorgen dat uw evenement de gestelde doelen bereikt en daarnaast u ontzorgen gedurende het hele proces. In de voorbereiding kijk ik mee naar hoe we de beleving van uw bezoekers kunnen optimaliseren. Gedurende het evenement sta ik u waar nodig bij in het maken van last-minute beslissingen en waarborg ik de kwaliteit en de ervaring van uw gasten. Na afloop spreken we het evenement samen door en kunnen we zelfs brainstormen over een eventuele volgende editie.

Met mijn werkervaring in de culturele sector zie ik geen obstakels, maar uitdagingen. Zoeken naar oplossingen is mijn hobby. Samen maken we uw evenement tot een groot succes waar over nagepraat wordt!