Contact

 

Onze accountmanagers en event manager staan voor u klaar om uw evenement tot een succes te maken! Als een symfonisch orkest werken zij samen om uw wensen te verwezenlijken. Ellen Simons, Manon Janssen en Nadia Eijken geven u graag een rondleiding langs al onze mooie zalen en nemen graag alle mogelijkheden met u door. Als de lage tonen in een orkest, leggen zij samen met u de basis voor een succesvol evenement. Event manager Marije staat klaar om kleur te geven aan het evenement, net als de hoge tonen in een orkest. Zij adviseert u graag over de details en de operationele uitvoering van uw evenement. 

Heeft u een algemene vraag? Stuur dan gerust een e-mail of bel 071-516 2433!

 

Ellen Simons

Accountmanager wetenschappelijke congressen
071 516 2404 
Ellensimons@leidseschouwburg-stadsgehoorzaal.nl

Al vele jaren draag ik bij aan de invulling van nationale en internationale wetenschappelijke congressen. Als salesmanager zoek ik graag de verbinding met de stad Leiden. Zelf ben ik een geboren en getogen 'Leienaar,' en heb ik een groot netwerk binnen de stad. Ik vind het mooi om onderdeel te zijn van mijn stad. De Leidse Schouwburg en de Stadsgehoorzaal zijn de mooiste gebouwen van Leiden en ik geniet iedere dag van het feit dat ik voor deze gebouwen mag werken. Ik kom graag met u in contact om u te laten zien wat de mogelijkheden zijn binnen deze twee prachtige panden! 

Manon Janssen

Accountmanager zakelijke evenementen en congressen
071 516 2409 
Manonjanssen@leidseschouwburg-stadsgehoorzaal.nl

Sinds mei 2019 versterk ik het team op het gebied van sales, evenementen en relatiebeheer. Ik werk ruim 8 jaar in de culturele eventbranche en zie sterk de meerwaarde die een culturele lcocatie kan bieden bij uw evenement. De Leidse Schouwburg en de Stadsgehoorzaal zijn locaties met een verhaal, en dat draag ik vol enthousiasme uit. Op de dag van het event moet alles kloppen, daar lever ik met veel plezier mijn bijdrage aan. Ik kom graag met u in contact, dan kunnen wij onder het genot van een lekker kopje koffie bespreken wat onze locaties voor uw evenement kunnen betekenen!

Nadia Eijken

Sales en Evenementen Support
071 516 2407
Nadiaeijken@leidseschouwburg-stadsgehoorzaal.nl  

Als Sales en Evenementen Support ben ik het eerste aanspreekpunt voor nieuwe aanvragen. Ik vind het fantastisch om een theater en culturele locatie op een andere manier te kunnen neerzetten en daarmee te verrassen. De combinatie van een sterke inhoud en een passende locatie creëert de ultieme beleving.

Met veel enthousiasme laat ik u kennis maken met de Leidse Schouwburg en de Stadsgehoorzaal. Ik denk graag met u mee aan het invullen van uw evenement in grote lijnen, maar zeker ook tot op detail niveau. Neem gerust contact op!

Marije de Kieviet

Event manager
071 516 2402 
marijedekieviet@leidseschouwburg-stadsgehoorzaal.nl

Als event manager ben ik verantwoordelijk voor allerlei evenementen van feesten voor studenten tot grote, internationale congressen. Ik heb een commerciële achtergrond, maar heb ook veel ervaring met culturele festivals. Ik geloof dat alles mogelijk is en dat we samen altijd tot een oplossing kunnen komen. Ik begeleid u in het volledige traject: voorafgaand aan het evenement, op de dag zelf, tijdens het natraject en ook het vervolg. Voor mij is het evenement pas geslaagd als de boodschap is overgekomen. Ik kijk graag samen met u hoe wij uw doel kunnen bereiken!