Stadsgehoorzaal Grote Zaal
ma 12 september 2022 20:15
Bestellen
di 13 september 2022 20:15
Bestellen

Kunstmatige intelligentie is onderdeel geworden van ons menszijn. Het ondersteunt onze denkprocessen, beïnvloedt onze keuzes en neemt steeds meer taken van ons over. Ongemerkt zit “A.I.” (Artificial Intelligence) al in onze apparaten en systemen. Nog even en A.I. neemt ons hoofd over. Dat belooft volgens aanhangers veel goeds. Critici wijzen op toekomstige gevaren. De spanning tussen Human en Artificial Intelligence vraagt om serieuze aandacht. Gaat A.I. ons helpen om boven onszelf uit te stijgen?

De Veenfabriek, Orkest De Ereprijs en ECHO gaan samen de uitdaging aan in de voorstelling h/AI. Drie acteurs, een 14-koppig orkest, het publiek samen met A.I.

Hoe groot is de invloed van A.I. op ons spel, onze muziek en wat merkt de toeschouwer hiervan? We maken het mee in h/AI, human versus artificial intelligence: bovenmenselijkmuziektheater door makers, spelers, musici en publiek die, samen met A.I. de toekomst in gaan. Wat is een A.I. eigenlijk voor wezen? En wat is een mens? Kan A.I. hierover met ons meedenken, filosoferen en zelfs; kunst maken?

 

A.I, Jibbe Willems, Ninke Overbeek tekst | Anna Schoen, Chandana Sarma e.a. spel | A.I., Lam Lai Muziek | De Ereprijs o.l.v. Gregory Charette Orkest

Stadsgehoorzaal Grote Zaal
ma 12 september 2022 20:15
Bestellen
di 13 september 2022 20:15
Bestellen

Inclusief

  • (Pauze)drankje
  • Garderobe

1e rang (goed zicht)

Normaal € 25,00

2e rang (minder goed zicht)

Normaal € 18,00

gouden rang (uitstekend zicht)

Normaal € 31,00