Leidse Schouwburg
vr 10 juni 2022 20:15
Uitverkocht

De mens is een hoogst eigenaardige diersoort. Een zoogdier, weliswaar. En een primaat. Maar wel een zoogdier dat zout en peper over zijn eten strooit. Een primaat die zijn tanden poetst en parkeergeld betaalt. Homo sapiens hebben we onszelf genoemd, oftewel: de wijze mens. Tim Fransen vraagt zich af of we misschien niet een al te hoge dunk hebben van onszelf. En of we ons wel altijd zo wijs gedragen als onze zelfgekozen naam suggereert.

Op komische wijze maakt hij ons deelgenoot van zijn worsteling met de mensheid, en zijn eigen gedwongen lidmaatschap daarvan.

Zijn eerste avondvullende voorstelling werd bekroond met de Neerlands Hoop. Voor zijn tweede voorstelling ontving Tim Fransen ­– als jongste cabaretier ooit – een Poelifinario. De jury schreef: ‘Tim Fransen bewijst andermaal zijn grote klasse als filosofisch cabaretier.’ Nu betreedt hij eindelijk de theaters met een derde programma.

Tim, Timberlicious, T-Bone zoals we hem kennen: muzikaal, filosofisch, geëngageerd, geobsedeerd met fallussen (en andere Latijnse woorden) en bovenal ontzettend grappig. 

 

* Deze voorstelling zou eerst plaatsvinden op 5 februari maar deze is i.v.m. de coronamaatregelen verplaatst. 

‘Tim Fransen balanceert perfect tussen ideeën en een geweldige hoeveelheid geestigheid.’ - De Volkskrant ★★★★★

'Als geen ander weet Tim Fransen nog altijd het banale met het intellectuele te verbinden' - Telegraaf ★★★★

‘De mens en ik is een sterke voorstelling met een urgente ondertoon en een hoge grapdichtheid.’ - Trouw ★★★★

‘Tim Fransen perfectioneert zijn winnende formule. […] Als geen ander kan de genuanceerde cabaretier de absurditeit in onze werkelijkheid observeren en die compleet op zijn kop zetten.’ - Theaterkrant

 Leidse Schouwburg
vr 10 juni 2022 20:15
Uitverkocht

Inclusief

  • (Pauze)drankje
  • Garderobe

1e rang (goed zicht)

Normaal € 22,50

2e rang (minder goed zicht)

Normaal € 18,50

3e rang (beperkt zicht)

Normaal € 14,50

4e rang (luisterplaats)

Normaal € 12,50

gouden rang (uitstekend zicht)

Normaal € 28,50