Leidse Schouwburg
di 28 december 2021 20:15
Geen verkoop

Kom en geniet van deze 3 powervrouwen; Carolina Dijkhuizen, Leona Filippo & Laise Sanchez. Uptempo en ballads uit de R&B, Disco, en Soul met een te gekke begeleidingsband.

De Diva’s brengen een ode aan hun helden, zoals, maar niet uitsluitend: Stevie Wonder, Aretha Franklin, Donna Summer, Diana Ross, Prince, Gladys Knight, Chaka Khan, Pointer Sisters, Chic. Een feel good show, prachtige solo’s, ongekende meerstemmigheid van alle registers, klank en volume!

 

 

Leidse Schouwburg
di 28 december 2021 20:15
Geen verkoop

Inclusief

  • (Pauze)drankje
  • Garderobe

1e rang parterre (goed zicht)

Normaal € 29,50

2e rang (minder goed zicht)

Normaal € 25,50

3e rang (beperkt zicht)

Normaal € 21,50

4e rang (luisterplaats)

Normaal € 12,50

gouden rang (uitstekend zicht)

Normaal € 35,50

Waarom staat er 'Geen verkoop'?

Het komende theaterseizoen gaan voorstellingen en concerten in delen in de verkoop. Dit heeft alles te maken met de nog grote onzekerheid ten aanzien van corona en de dan geldende coronamaatregelen. Door korter van tevoren in verkoop te gaan, kunnen wij actueler inspringen op de ontwikkelingen.

Voor klassieke muziek gaan de maanden september tot en met december in verkoop. Voor het reguliere programma gaan de maanden september en oktober in verkoop. Naast deze voorstellingen gaat een aantal grote voorstellingen al direct in verkoop, deze vind je hier. Wel is het mogelijk om het voorlopige programma voor heel seizoen 2021-2022 te bekijken.