Stadsgehoorzaal Grote Zaal
za 19 september 2020 20:15
Bestellen

Voor de tweede keer op rij start het klassieke seizoen in de Stadsgehoorzaal met het Brahms-project van Johannes Leertouwer en de Nieuwe Philharmonie Utrecht. Leertouwer promoveert momenteel aan de Universiteit Leiden op een onderzoek naar de manier waarop Brahms’ symfonische muziek werd uitgevoerd. Wat ontdek je als je vergeten speeltechnieken uit zijn tijd gebruikt?

De Tweede Symfonie is haast een opera. Met een pastoraal thema bouwt Brahms behoedzaam op naar een uitbundige orkestratie, waarin we een vleugje Beethoven herkennen. Inmiddels weten we dat deze Brahms-uitvoeringen van Leertouwer en de Nieuwe Philharmonie Utrecht onvergelijkbaar zijn met enige andere. Deze concerten zijn bedoeld voor de Brahms-liefhebbers die alles al denken te hebben gehoord én voor de avonturiers die op zoek zijn naar iets nieuws.

Brahms Symfonie nr. 2 in D op. 73

 

Wil je naar zowel het Dubbelconcert van Brahms om 17.30 uur én de Tweede Symfonie om 20.15 uur? Dan krijg je 10% korting per kaart. Dit wordt vanzelf berekend in het winkelmandje.

Stadsgehoorzaal Grote Zaal
za 19 september 2020 20:15
Bestellen

1-persoonskaart

Normaal € 27,50
Kind / Student € 10,00

2-persoonskaart

Normaal € 55,00
2x Kind / Student € 20,00
1x Kind / Student en 1x volwassene € 37,50

2-persoonskaart (balkon; 2e rang)

Normaal € 49,00

3-persoonskaart

Normaal € 82,50

Kaarten kopen op anderhalve meter

Wat heerlijk dat we je binnenkort kunnen begroeten! Graag vragen we je ivm de coronamaatregelen aandacht voor het volgende:

* Koop je een 2-persoonskaart of een 3-persoonskaart? Dan zit je altijd naast elkaar zonder anderhalve meter ertussen.

* Let op: met een 2-persoonskaart reserveer je dus twee plekken naast elkaar. Met twee 2-persoonskaarten reserveer je vier plekken.

* Wil je niet naast elkaar zitten? Koop dan losse kaarten. Dit kan ook telefonisch, waardoor je niet meerdere keren hetzelfde bestelproces door hoeft te lopen.

* Voor het bestellen van een rolstoelplaats en voor groepen vanaf negen personen: neem svp contact op met onze kaartverkoop.

* Bij tweederangs plaatsen (balkon) heb je kans op minder goed zicht, daarom zijn deze kaarten ook voordeliger.

* Bij een combinatie van verschillende kaartsoorten zit je hoogstwaarschijnlijk niet bij elkaar.