Leidse Schouwburg
wo 1 december 2021 20:15
Bestellen

Ontdek de nieuwe generatie cabaretiers bij Lachstof

Jaaa! Ook dit seizoen kun je weer komen kijken naar de nieuwe generatie cabaretiers in de Leidse Schouwburg! Naast de MC volgen elke avond twee optredens van finalisten of winnaars van de cabaretfestivals uit het hele land. Zes gezellige cabaretfeestjes om alvast in je agenda te zetten, op woensdagavond! Lees hier meer over Lachstof.

Fabian Franciscus

Fabian won in de fameuze The Comedy Store in London een comedywedstrijd uit 35 deelnemers. Hij won het Leeuwarder Cabaret Festival en de Comedy Slam en speelde naast de finalistentour in Nederland en België o.a. in de grotere comedy clubs van New York, Berlijn, Stockholm en Londen. Daarnaast was hij o.a. te zien als acteur in What The #Hack (AVROTROS). Ook bracht hij in Juni 2017 samen met Daim Vega de track Feel Alive uit.

Samir Fighil

Samir Fighil is een geboren entertainer. Getogen (met twee zachte G’s!) in keizerstad Nijmegen, komt hij van jongs af aan in aanraking met alle lagen van de samenleving. Een uitstekende inspiratiebron, blijkt later, als Samir zich de kunst van het imiteren meester maakt. Samir Fighil is een comedian die in een geheel eigen stijl zijn toehoorders keer op keer weet te raken, als zichzelf of als één van zijn vele typetjes.

MC: Berit Companjen

Berit Companjen is deze avond de MC. Berit staat bekend om haar scherpe observaties en haar uitnodigende persoonlijkheid. Ze is een fantastische host die de interactie met het publiek niet schuwt. Als comedian, MC en presentatrice kan zij als de beste deze Lachstof-avond begeleiden.

Leidse Schouwburg
wo 1 december 2021 20:15
Bestellen

Inclusief

  • (Pauze)drankje
  • Garderobe

1e rang (goed zicht)

Normaal € 19,50

2e rang (minder goed zicht)

Normaal € 17,00

Corona Informatie

We vragen je bij binnenkomst de CoronaCheck-app te laten zien of een uitgeprinte QR-code. Meer informatie over maatregelen lees je hier.