Stadsgehoorzaal Grote Zaal
za 14 januari 2023 20:00
Bestellen

Alle orkesten van Chr. Muziekvereniging Kunst en Genoegen uit Leiden presenteren zich tijdens het Nieuwjaarsconcert 2022. Het programma bestaat uit zowel bestaand als nieuw repertoire. Liefhebbers van mars-, show- en amusementsmuziek worden op hun wenken bediend.

Jong K&G, het jeugdorkest van K&G

Jong K&G is een toonaangevend jeugdorkest met optredens in binnen- en buitenland. Het staat bekend om de kenmerkende ‘K&G-sound’, strakke exercitie en het hoge muzikale niveau. Niet voor niets werd Jong K&G in 2019 Nederlands kampioen op het onderdeel Mars tijdens de Ne-derlandse kampioenschappen voor jeugdorkesten. De muzikale leiding is in handen van Dennis Hazenoot, Michel Lugtigheid en Bob van Kesteren. Michel Lugtigheid tekent ook voor de chore-ografie van de muzikale shows.

K&G 3

Podiumorkest K&G 3 is in de huidige samenstelling actief sinds 1 augustus 1994 en bestaat gro-tendeels uit leden die hun sporen hebben verdiend bij Jong K&G en vervolgens bij de Show- en Marchingband. K&G 3 kan daarom bogen op vele jaren muzikale ervaring. En dat is te horen ook! Het repertoire is divers: van musical-, film-, pop-, Latin- en dansmuziek tot ballads, koralen en klassieke muziek. De muziek voor K&G 3 wordt speciaal gearrangeerd en georkestreerd door onder andere René Leckie, en Dennis Hazenoot. Het orkest staat onder leiding van instruc-teur/dirigent René Leckie. Vanavond wordt K&G 3 bijgestaan door vocaliste Sietske Kleine Schaars.

Show- en Marchingband K&G

Wanneer de imposante Show- en Marchingband K&G voorbij marcheert, weten weinigen dat dit orkest, dat behoort tot de muzikale wereldtop, ooit is begonnen als een mondorgelclubje. De muziek voor de Show- en Marchingband wordt speciaal voor K&G geschreven en georkestreerd. Dat zorgt voor die kenmerkende ‘K&G-sound’. Het repertoire bestaat uit stevige marsen, maar ook uit eigentijdse popmuziek. Het instructieteam bestaat uit René Leckie, Jeroen Bron en Mar-tijn Vogelaar. Rik Boelee tekent voor de choreografie van de muzikale shows.

* Dit concert stond geprogrammeerd op 15 januari 2022, maar is i.v.m. coronamaatregelen verplaatst. Het is op dit moment niet mogelijk om kaarten te kopen, omdat de verkoop voor seizoen 2022-2023 nog niet open staat.

Stadsgehoorzaal Grote Zaal
za 14 januari 2023 20:00
Bestellen

1e rang (goed zicht)

Normaal € 17,50

2e rang (minder goed zicht)

Normaal € 15,00

gouden rang (uitstekend zicht)

Normaal € 20,00