Leidse Schouwburg
zo 7 juni 2020 14:30
Bestellen

Deze voorstelling is uitgekozen door onze Overdagraad: een enthousiaste groep theaterliefhebbers uit Leiden en omgeving, die net als u ook graag overdag uitgaan. Zij hebben vijf verschillende voorstellingen uitgekozen, die elk op zondagmiddag geprogrammeerd staan en € 15,00 kosten. Bekijk deze reeks hier!

Een absoluut waardig eerbetoon aan The Everly Brothers door dé Nederlandse rock’n’roll tributeband! Alle hits zoals Wake Up Little Susie, Bird Dog, Til I Kissed You en All I Have To Do Is Dream, klinken alsof Don en Phil vlak voor je staan. Maar The Wieners spelen ook verrassende B-kantjes, met hoorbaar veel liefde voor het origineel. 

Tussen de bedrijven door, weten de muzikanten mooie anekdotes te vertellen uit de levens van The Everly Brothers en over het ontstaan van de nummers. 
De carrière van de Everly’s wordt gevolgd vanaf het prille begin, toen de jonge broertjes optraden in het radioprogramma van hun ouders, via de internationale doorbraak in 1957 en de vele successen daarna, tot en met de glorieuze comeback in de jaren ’80.

Van Bye Bye Love tot On The Wings Of A Nightingale… Een ode aan de Koningen Van De Samenzang!

Leidse Schouwburg
zo 7 juni 2020 14:30
Bestellen

Inclusief

  • (Pauze)drankje
  • Garderobe

Extra opties (te kiezen in bestelproces)

  • Borrelplankje vegetarisch (per persoon)
  • Zoet bij de koffie (per persoon)

1e rang (goed zicht)

Normaal € 15,00

2e rang (minder goed zicht)

Normaal € 12,50