Leidse Schouwburg
wo 30 mei 2018 20:15
Bestellen

Ook dit jaar komt Daniël Lohues weer naar Leiden. Met nieuwe, zelfgeschreven songs en waargebeurde verhalen over het leven en daarna en oudere nummers uit zijn inmiddels rijke oeuvre. Een nagelnieuwe voorstelling vol troost, relativering en humor. De zoektocht naar jezelf: waar kom je vandaan en waar ga je naartoe? Thema’s die Daniël op zijn eigen manier in een vorm weet te gieten, en garant staan voor een onvergetelijke avond.

de Volkskrant -★★★★

"Daniël Lohues brengt prachtige odes aan Saksenland, maar zijn elegante melodieën zijn overál de moeite waard."

"Zijn prachtige odes aan Saksenland, van het nieuwe Mar ik heur hier tot het oude Hier kom ik weg (2008), hebben hier meer diepgang en betekenis, net als de anekdotes tussendoor, over de geur van vlier die hem op het platteland houdt of de als stof opstuivende zwarte grond tussen Emmen en Klazienaveen ('t Stöf)."

"Die altijd elegante melodieën, dansend tussen melancholie en vrolijkheid. Die passievolle, halfhoge zangstem. Die fysieke overgave. Zijn achteloos virtuoze spel op gitaar of vleugel."

"Liedjes en verhalen grijpen in elkaar, vormen een vertelling."

Leidse Schouwburg
wo 30 mei 2018 20:15
Bestellen

Inclusief

  • (Pauze)drankje
  • Garderobe

Extra opties (te kiezen in bestelproces)

  • Borrelplankje
  • Zoet bij de koffie

gouden rang

Normaal € 28,50

1e rang

Normaal € 22,50
CJP € 20,00

2e rang

Normaal € 18,50

3e rang

Normaal € 14,50

Voor sommige rangen zijn op dit moment geen kaarten beschikbaar. U kunt zichzelf op de wachtlijst plaatsen voor de desbetreffende rangen.