FOTO: © Annemieke van der Togt
Naar agenda
Bestellen
 • Cabaret

Beleef 't overdag: Thijs van de Meeberg

Meer dan mogelijk

 • Datum
  zo 6 nov 2022
 • Tijd
  14.30 - ca.16.00 uur
 • Locatie
  Leidse Schouwburg
 • Prijs
  € 17,50
 • Inclusief
  Drankje

Alle problemen leken als sneeuw voor de zon verdwenen. Als iemand klaar was voor een leven na corona, was het Thijs wel. Toch jammer dat zijn onhandelbare coronapuppy de compleet nieuwe inboedel sloopt, waardoor hij alsnog thuis moet zitten. In Meer dan mogelijk zoekt Thijs van de Meeberg, te midden van een levend, komisch en troostrijk decor, naar een manier om van waarde te zijn. Dat lukt hem niet alleen. Hij heeft jouw advies hard nodig. Want er is een probleem boven zijn hoofd gegroeid waardoor alles stagneert en vastloopt. Pas als dat is opgelost, is alles mogelijk en misschien wel meer dan dat.

Meer dan mogelijk is het derde soloprogramma van Thijs van de Meeberg. Theaterkrant schreef hierover: ‘De gefrustreerde verhalen over de BSO, hondentraining en goede bedoelingen in coronatijd zorgen voor tal van komische reflecties, gloedvol en met veel inlevingsvermogen verteld.’

Theater buddy afbeelding

Theater Buddy

Ontmoet andere theaterliefhebbers

Geen zin om in je eentje naar het theater te gaan? Tijdens deze voorstelling hebben we speciale Theater-Buddy-kaartjes in de verkoop. Zo zit je naast andere bezoekers die ook alleen naar het theater komen en kunnen jullie de voorstelling samen beleven! Hoe het werkt? Koop een kaart genaamd ‘Theater-Buddy – Baignoire B’. Deze vind je onderaan de lijst tickets in stap 1 van het bestelproces. Op zondag 6 november zitten alle Theater Buddy kaartkopers bij elkaar in Baignoire B van de Leidse Schouwburg!

 • zo 6 nov 2022
  14.30 - 16.00 uur

Bezoek ook