Leidse Schouwburg
zo 19 januari 2020 14:30
Bestellen

Deze voorstelling is uitgekozen door onze Overdagraad: een enthousiaste groep theaterliefhebbers uit Leiden en omgeving, die net als u ook graag overdag uitgaan. Zij hebben vijf verschillende voorstellingen uitgekozen, die elk op zondagmiddag geprogrammeerd staan en € 15,00 kosten. Bekijk deze reeks hier!

‘Ik gaa met je lueke binge’ staat er op de strippenkaart die Angela 16 jaar geleden op moederdag kreeg van haar dochters. Nu Angela 60 wordt en haar dochters volwassen zijn, is het hoog tijd om die strippenkaart te gaan innen.
 
Samen met haar muzikale kompaan Nico Brandsen viert Angela hun 25-jarige bestaan in de theaters. Alleen: Angela is niet van de jubilea, van het omzien in nostalgie. Welnee, da’s zonde van de tijd. Voorwaarts! Maar toch, hoe nu verder de komende dertig jaar? Moet het roer niet radicaal om?
 
In Lueke Binge bepaalt Angela haar positie in deze steeds sneller draaiende wereld. Deze rasverteller pakt je bij de kladden met een prachtig verhaal en wondermooie nieuwe liedjes die je in je kern raken.
 

Leidse Schouwburg
zo 19 januari 2020 14:30
Bestellen

Inclusief

  • (Pauze)drankje
  • Garderobe

1e rang (volledig zicht)

Normaal € 15,00

2e rang (minder goed zicht)

Normaal € 12,50

3e rang (beperkt zicht)

Normaal € 10,00

4e rang (luisterplaats)

Normaal € 10,00