Vacature supervisor hospitality

De Leidse Schouwburg – Stadsgehoorzaal én Grand Café Van ’t Huis zoeken een supervisor hospitality


De Leidse Schouwburg – Stadsgehoorzaal bestaat uit twee huizen: het oudste theater van Nederland en een negentiende-eeuws (concert)zalencomplex, twee monumentale panden in het centrum van Leiden. Met vier prachtige zalen zijn we verantwoordelijk voor bijna driehonderd voorstellingen en concerten met ongeveer 150.000 bezoekers per jaar. Onze programmering is divers: van klassieke muziek tot toneel, van pop en jazz tot cabaret. Ook op zakelijk gebied ontwikkelen we ons in rap tempo; (internationale) organisaties van vergaderingen, diners en grote congressen vinden in onze zalen vaak letterlijk een podium. 

In de zomer van 2020 heeft de Stadsgehoorzaal de deuren van Grand Café Van ’t Huis geopend. Middenin het bruisend hart van Leiden, gelegen in een prachtig hof. Een plek waar cultuur en gastvrijheid samenkomen. Grand Café Van ’t Huis is ontstaan uit cultureel ondernemerschap, uit de samenwerking en gedrevenheid van twee innoverende organisaties: het Stadsbrouwhuis en de Leidse Schouwburg – Stadsgehoorzaal.

Samen doen wij er alles aan om de deur naar cultuur open te houden en lokale makers te ondersteunen.

Wij zijn wegens uitbreiding van ons team per direct op zoek naar een enthousiaste en gastvrije:

Supervisor Hospitality (m/v)
circa 30 uur per week

 

Als supervisor draag je zelfstandig de verantwoordelijkheid voor de voorbereiding, uitvoering en afhandeling van onze voorstellingen en kleinschalige evenementen. Je geeft daarbij op inspirerende en verbindende wijze leiding aan de medewerkers hospitality. Daarnaast lever je een actieve bijdrage aan de gastvrijheid en het financiële resultaat van de horeca van onze locaties en Grand Café Van ‘t Huis.

Je komt te werken in een bevlogen en ervaren team en werkt nauw samen met de afdelingen sales & events, techniek en programma, marketing & kaartverkoop. Je rapporteert aan de coördinator hospitality.

Wie ben jij?
* Allereerst heb je een hart voor cultuur en bovenal voor gastvrijheid. Je wordt blij van een werkomgeving waarin culturele programmering en het ontvangen van gasten hand in hand gaan;
* Gastvrijheid, logistieke processen & het bijpassende werktempo passen je als een comfortabele jas; 
* Je hebt leidinggevende capaciteiten, door opleiding en/of werkervaring;
* Je bent een inspirator voor collega’s als het gaat om gastvrijheid en ondernemerschap;
* Je bent in het bezit van de diploma’s BHV en SVH, of je bent bereid deze op korte termijn te behalen;
* Je bent communicatief, verbindend en weet je eigen oordeel te vormen;
* Je bent ruim beschikbaar en flexibel. Je werkt zowel overdag, ’s avonds en in het weekend.

Wat bieden wij?
* Een afwisselende functie bij een nieuwe opkomende hotspot, Grand Café Van ’t Huis, én bij twee dynamische maar toch historische podiumhuizen in het centrum van Leiden: de oudste schouwburg van Nederland (uit 1705!) en de eveneens historisch prachtige Stadsgehoorzaal;
* Een leuke club collega’s en een gezellig en gedreven team;
* Volop ruimte voor persoonlijke ontwikkeling;
* Het betreft een functie voor circa 30 uur per week. Het salaris is conform cao Nederlandse Podia (schaal 6);
* Flexibele werkdagen en -tijden;
* Gratis toegang tot onze voorstellingen en concerten!

Heb je interesse?
Voor meer informatie kun je terecht bij Kimberly Zwart, coördinator hospitality, via kimberleyzwart@leidseschouwburg-stadsgehoorzaal.nl of 06 2494 8556

Ben je enthousiast over deze functie? 
Solliciteer meteen en stuur jouw sollicitatie – voorzien van motivatie, CV en foto – zo spoedig mogelijk, naar hr@leidseschouwburg-stadsgehoorzaal.nl ter attentie van Sandra Lagendijk, officemanager. De sluitingsdatum is 23 september 2020.

Selectieprocedure
De procedure zal bestaan uit twee gespreksrondes.