Vacature supervisor hospitality

Grand Café Van ’t Huis zoekt een supervisor (m/v)

In de zomer van 2020 heeft de Stadsgehoorzaal de deuren van Grand Café Van ’t Huis geopend. Middenin het bruisend hart van Leiden, gelegen in een prachtig hof. Een plek waar cultuur en gastvrijheid samenkomen. Grand Café Van ’t Huis is ontstaan uit cultureel ondernemerschap, uit de samenwerking en gedrevenheid van twee innoverende organisaties: het Stadsbrouwhuis en de Leidse Schouwburg – Stadsgehoorzaal. Samen doen wij er alles aan om de deur naar cultuur open te houden en lokale makers te ondersteunen.
Voor het verder uitbouwen en  optimaliseren van ons nieuwe horeca-concept zijn we per direct op zoek naar een enthousiaste en gastvrije:

Supervisor/meewerkend bedrijfsleider (m/v)
circa 30 uur per week

 

Wij zoeken jou als jij een ‘hands on’ manager bent. Je bent loyaal, bezit een flinke dosis humor en je kunt professionaliteit goed met gezelligheid combineren zowel naar de gasten als naar je medewerkers toe. Jouw mensenkennis en empathisch vermogen is dik in orde: je voelt goed aan wie je voor je hebt, hoe de persoon aan te spreken en wat er van je wordt verwacht. Upselling is een sport voor je en met plezier draag je jouw kennis over aan je collega’s. Jij weet je medewerkers te enthousiasmeren, te motiveren en het beste uit zichzelf te halen. Je bent een opgewekte persoonlijkheid en je bent kritisch naar jezelf en je medewerkers toe.

Het verder uitbouwen en optimaliseren van ons Grand Café van ’t Huis is jouw eerste prioriteit. Op de werkvloer ben je verantwoordelijk voor de operatie en het aansturen van de medewerkers van het café. Jij instrueert, motiveert (en controleert waar nodig) jouw medewerkers van die dag zodat onze gasten tevreden zijn en blijven. Je werkt mee en hebt daardoor goed overzicht over het geheel. Je ziet knelpunten en lost deze op. Jij bent de spil waardoor alles op rolletjes loopt en die ervoor zorgt dat onze gasten weer graag terugkomen! Ook ben je verantwoordelijk voor het rooster van de bediening en de keuken, je handelt de kas af en houdt deze op orde en je monitort de voorraad en bestellingen. Je maakt deel uit van een hecht team van supervisors dat zelfstandig de verantwoordelijkheid voor de voorbereiding, uitvoering en afhandeling van onze voorstellingen en kleinschalige evenementen draagt.

 

Wie ben jij?
We zijn op zoek naar jou als jij flexibel, positief en kritisch bent, kritisch naar jezelf en je medewerkers bent. Heb jij het echte horecabloed, heb jij minimaal 1 jaar aantoonbare ervaring als leidinggevende binnen de horeca en durf jij deze mooie uitdaging aan? Wacht dan niet langer reageer hieronder en wie weet drinken wij binnenkort een kop koffie!
 
Wat bieden wij?
* Een afwisselende functie bij een nieuwe opkomende hotspot, Grand Café Van ’t Huis, én bij twee dynamische maar toch historische podiumhuizen in het centrum van Leiden: de oudste schouwburg van Nederland (uit 1705!) en de eveneens historisch prachtige Stadsgehoorzaal;
* Een leuke club collega’s en een gezellig en gedreven team;
* Volop ruimte voor persoonlijke ontwikkeling;
* Het betreft een functie voor circa 30 uur per week. Het salaris is conform cao Nederlandse Podia (schaal 6);
* Flexibele werkdagen en -tijden;
* Gratis toegang tot onze voorstellingen en concerten!

Heb je interesse?
Voor meer informatie kun je terecht bij Kimberly Zwart, coördinator hospitality, via kimberleyzwart@leidseschouwburg-stadsgehoorzaal.nl of 06 24 94 85 56
Ben je enthousiast over deze functie? 
Solliciteer meteen en stuur jouw sollicitatie – voorzien van motivatie, CV en foto – zo spoedig mogelijk, naar hr@leidseschouwburg-stadsgehoorzaal.nl ter attentie van Sandra Lagendijk, officemanager. De sluitingsdatum is 19 oktober 2020

Selectieprocedure
De procedure zal bestaan uit twee gespreksrondes.