Vacature Podium & Evenemententechniek

 

De Leidse Schouwburg - Stadsgehoorzaal zoekt een

Collega Podium & Evenemententechniek
32-36 uur per week

Over ons

Verhalen samenbrengen. Dat is waar wij bij de Leidse Schouwburg – Stadsgehoorzaal voor staan.

Samen vormen de Leidse Schouwburg en Stadsgehoorzaal plekken waar je geïnspireerd wordt. Waar jij jouw verhaal vertelt en geraakt wordt door dat van anderen. We brengen verhalen samen: in cabaret, toneel, klassieke en moderne muziek, dans, congressen en evenementen.

De Leidse Schouwburg is het oudste nog in gebruik zijnde theater van Nederland (uit 1705!), de Stadsgehoorzaal een prachtig negentiende-eeuws concertzalencomplex. Twee monumentale panden in het centrum van Leiden, die meer dan ooit de verbinding met de stad en haar bewoners willen leggen en een ontmoetingsplaats voor alle Leidenaren willen zijn.

 

Wie zoeken wij?

Als medewerker podium en techniek is geen dag hetzelfde; je zorgt voor de werkvoorbereiding en realisatie op technisch gebied van zowel voorstellingen, concerten, congressen en evenementen. Je bent allround dus inzetbaar op alle disciplines van podium en evenementen techniek en hebt daarnaast een aantoonbare specialisatie op het gebied van licht, geluid, of AV.  

Je maakt onderdeel uit van een team van 6 personen, aangevuld met oproepkrachten en zzp’ers. Samen met het team ben je verantwoordelijk voor het juiste gebruik, onderhoud en verzorging van de theater technische inventaris en voor de naleving van Arbo-voorschriften. Jij hebt op het gebied van jouw specialisatie een adviserende rol over aanschaf van nieuwe apparatuur en vervanging van bestaand materiaal.

 

Wie ben jij?

Ben jij als technicus altijd op de hoogte van de laatste ontwikkelingen in de theater en evenemententechniek? Of ben je gewoon verzot op techniek en een techneut in hart en nieren? Is hard werken je niet vreemd? Ben je servicegericht en een veelzijdige professional? Dan komen we graag met je in contact!

 

Wat bieden wij je?

  • Een uitdagende en afwisselende baan met ruimte om mee te groeien met onze ambitieuze doelstellingen;
  • Een fijne werkplek midden in het levendige centrum van Leiden; 
  • Een functie voor 32-36 uur per week. Het salaris is conform de cao Nederlandse Podia (schaal 5); 
  • Een arbeidsovereenkomst voor de duur van een jaar, met mogelijkheid tot verlenging; 
  • De mogelijkheid om zelf de geweldige voorstellingen en concerten in onze programmering te ervaren.

 

Heb je vragen?

Neem gerust contact op met onze coördinator techniek Arne van der Velde, via email; Arnevandervelde@leidseschouwburg-stadsgehoorzaal.nl of tel; 071-5163871


Ben je enthousiast over deze functie? 

Solliciteer meteen en stuur een motivatie en cv naar hr@leidseschouwburg-stadsgehoorzaal.nl ter attentie van Sandra Lagendijk, HR & Officemanager. De sluitingsdatum is 22 mei 2022

 

Selectieprocedure

De sollicitatieprocedure bestaat uit twee ronden. Omdat we het belangrijk vinden dat er een klik is met de mensen met wie je nauw samenwerkt. De Leidse Schouwburg- Stadsgehoorzaal streeft ernaar een inclusieve organisatie te zijn, die de stad Leiden en de samenleving weerspiegelt. We hopen daarom op reacties vanuit verschillende achtergronden.

 

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.