Tekening kersttak

Passe-partout: Theater voor een jaar!

Een jaar lang GRATIS naar ALLE voorstellingen en concerten in de Leidse Schouwburg en de Stadsgehoorzaal!* Dat gun je toch iedereen? Tot zondag 7 januari krijg je de kans om een passe-partout voor een ander te winnen, we geven één passe-partout voor twee personen weg. Doe mee en geef iemand op van wie jij vindt dat diegene het verdient!

Hoe maak je kans?

Gun iemand anders een passe-partout voor twee personen. Doe dat op een originele manier: via een reactie/direct message op een van de sociale media kanalen van Leidse Schouwburg en de Stadsgehoorzaal, of via een e-mail naar marketing@leidseschouwburg-stadsgehoorzaal.nl.

De meest originele inzending wint. Het gaat om originaliteit, en je bent daarin vrij om zelf de vorm en manier te kiezen: een originele foto, tekst, lied, video, gedicht… zolang het gaat om het gunnen van een passe-partout voor een ander. Lees onder de video’s de actievoorwaarden.

De winnaar maken we vrijdag 12 januari bekend via de sociale media! Dus volg ons om op de hoogte te blijven!

Actievoorwaarden

Door mee te doen met de winactie ga je akkoord met onderstaande voorwaarden:

 • De meest originele inzending is winnaar van deze winactie. Een jury kiest het meest originele antwoord uit. Over de uitslag en toekenning van de prijs kan niet worden gecorrespondeerd.
 • Medewerkers en hun familieleden en vrijwilligers van Leidse Schouwburg en Stadsgehoorzaal zijn uitgesloten van deelname aan deze winactie.
 • De winactie loopt vanaf dinsdag 5 december 2023 tot en met zondag 7 januari 2024.
 • Op vrijdag 12 januari 2024 maken we de winnaar algemeen bekend via onze sociale media.
 • De prijswinnaar wordt persoonlijk op de hoogte gesteld, via telefoon, mail of via een direct message op sociale media.
 • Je telefoonnummer en e-mailadres worden uitsluitend gebruikt om je op de hoogte te stellen bij het eventueel winnen van de prijs.
 • De prijs betreft het winnen van een passe-partout voor twee personen (in te zetten voor kaarten voor voorstellingen en concerten die in het gehele jaar 2024 geprogrammeerd staan in de Leidse Schouwburg en de Stadsgehoorzaal Leiden. *Voorstellingen en concerten van derden (b.v. door culturele en commerciële verhuur) vallen niet onder het passe-partout. Deze zijn te herkennen aan het label ‘Gastprogramma’ op de website.
 • De kaarten zijn strikt persoonlijk en altijd alléén voor de prijswinnaar en één introducé. De prijswinnaar kan dus niet zijn kaart overdragen aan een andere persoon.
 • De prijs is persoonsgebonden en staat op naam van de winnaar. De prijs is niet overdraagbaar, inwisselbaar of uit te keren in geld of voor andere producten of diensten. Bij weigering of niet aanvaarding van de prijs of de aan de prijsvraag verbonden voorwaarden, zal de prijs niet worden uitgekeerd. Dan zijn wij gerechtigd een andere winnaar te selecteren.
 • Bij afgelasting van voorstellingen of concerten kan geen aanspraak gemaakt worden op enige vorm van compensatie.
 • De vrijkaarten kunnen ingezet om voorstellingen en concerten te bezoeken wanneer er nog voldoende kaarten beschikbaar zijn. De regels hiervoor zijn als volgt:
  • Bij 15 door ons geselecteerde snel uitverkopende voorstellingen kun je voor de voorstellingen in verkoop gaan alvast 2 stoelen reserveren.
  • Aan het eind van de maand kun je aangeven welke voorstellingen en concerten je de volgende maand wil bezoeken. Kaarten worden ingeboekt op basis van beschikbaarheid.
  • Het gaat altijd om een kaart voor jezelf en introducé, het is niet toegestaan om de kaarten weg te geven en zelf niet mee te gaan naar de voorstelling.
  • Kaarten kunnen voorafgaand aan de voorstelling of het concert worden opgehaald bij de kaartverkoopbalie, op vertoon van je legitimatiebewijs.