Exposities Stadsgehoorzaal

In 2024 zijn alle exposities volgeboekt. Vanaf 2025 gaan wij over op een vaste collectie en zullen er (voorlopig) geen wisselende exposities meer zijn.

MaFF-art Leiden, (Marks Family & Friends)

Wilma Marks heeft samen met Louise Schamper de afgelopen 10 jaar een reizende galerie (Galerie BeeldƧchoon) gerund. Hiermee zijn ze eind 2023 gestopt. Wilma gaat verder met hetzelfde concept maar nu met haar familie en bevriende kunstenaars onder de naam MaFF-art Leiden. Bestaande uit een filmmaker, theatermaker, schilders, beeldhouwers en keramisten. Zij hebben allen een gedegen kunstopleiding gevolgd, en zoeken steeds naar nieuwe plekken om te exposeren. Ook werken zij samen aan verschillende kunstprojecten.

Kom tot eind juni kijken naar de tentoonstelling in de rondgang van de Grote Zaal van de Stadsgehoorzaal.
Openingstijden: woensdag t/m vrijdag van 10.00 tot 17.30 uur. Op zaterdag van 14.00 tot 17.30 uur en tijdens voorstellingen.

 

MaFF-art Leiden

Ontdek het creatieve universum van MaFF-art Leiden (Marks Family and Friends), een collectief van kunstenaars uit Leiden. Samen exposeren wij en organiseren wij kunstprojecten, waarbij onze kunstenaarsfamilie en kunstvrienden hun inspiratie en passie bij elkaar brengen.

MaFF-art Leiden
E: Info@maff-artleiden.nl
Met de Expositie ‘Genetisch Bepaald’ doen mee:

  • Frank de Rooij
  • Senna en Milla de Rooij
  • Kim
  • Niels Oostrum
  • Wilma Marks

Exposities bezoeken?

De podiumkunsten staan centraal in onze zalen, maar ook de beeldende kunsten geven wij een podium. In de Stadsgehoorzaal Leiden bieden wij ruimte aan beeldende kunst in tijdelijke en permanente exposities. Deze zijn vrij toegankelijk gedurende onze ruime openingstijden.