LAFV 100 Jaar - expositie
FOTO: © Femmy de Bart

Exposities Stadsgehoorzaal

Elk kwartaal een nieuwe expositie in de Stadsgehoorzaal.

Leidse Amateur Fotografen Vereniging

In het kader van het 100-jarig bestaan van de Leidse Amateur Fotografen Vereniging is begin 2020 het fotoproject ‘100 Jaar in Beeld‘ opgestart. Hierbij konden LAFV leden een jaar adopteren en daar een bijpassende foto van een Leidse, landelijke of internationale gebeurtenis uit dat jaar maken. Dit project heeft een unieke set van 100 foto’s met korte begeleidende teksten opgeleverd en geeft een bijzonder beeld van de geschiedenis van de afgelopen 100 jaar. De tentoonstelling in de Stadsgehoorzaal presenteert een selectie van 30 foto’s uit ‘100 Jaar in Beeld’.

De productie van de grote afdrukken is gedaan door America Digitaal Druk.

Kom tot eind december kijken naar de tentoonstelling in de rondgang van de Grote Zaal van de Stadsgehoorzaal.

Openingstijden: woensdag t/m vrijdag van 10.00 tot 17.30 uur. Op zaterdag van 14.00 tot 17.30 uur en tijdens voorstellingen.

Logo LAFV

Exposeren?

De podiumkunsten staan centraal in onze zalen, maar ook de beeldende kunsten geven wij een podium. In de Stadsgehoorzaal Leiden bieden wij ruimte aan beeldende kunst in tijdelijke en permanente exposities. Deze zijn vrij toegankelijk gedurende onze ruime openingstijden.

Heb jij werk dat een publiek verdient? Elk kwartaal is er een nieuwe expositie in de Stadsgehoorzaal. Wij bieden een mooie ruimte in een prachtig historisch gebouw in het centrum van Leiden. De gangen zijn dagelijks gratis toegankelijk voor publiek en er lopen duizenden bezoekers per jaar langs. Neem contact op met kunst@leidseschouwburg-stadsgehoorzaal.nl voor meer informatie.