Nationaal Theaterweekend

Grijp je kans en bezoek een voorstelling voor €10

Ook in 2020 doet Leiden weer mee aan het Nationaal Theaterweekend. Iedereen is tijdens dit bijzondere weekend welkom om tegen een mooie prijs te komen genieten van alles wat onze theaters te bieden hebben. De ingrediënten van het weekend zijn eenvoudig: iedere voorstelling kost €10,-. Ben je nog nooit naar het theater geweest? Of is dat al weer veel te lang geleden? Dan is dit een uitgelezen kans om te ervaren wat theater voor jou kan betekenen. BELEEF theater in Leiden!

Omdat iedereen mag komen proeven van het theater is het thema dit jaar: WinterProef! 

Randprogrammering
Na afloop van het concert bieden wij op vrijdag 24 januari een GRATIS Après Ski Party aan in de Catharina Foyer naast de Grote Zaal. Met een DJ die nog veel meer hitjes draait, wordt het een gezellig feestje!

Op zaterdag 25 januari kan iedereen GRATIS meedoen aan een Elfproeventocht in de Leidse Schouwburg. Neem een kijkje achter de schermen, in de kleedkamers en in de zaal, tijdens een route langs verschillende activiteiten. Kom langs tussen 13.00 en 17.00 uur en proef het theater! Om 16.00 uur gaat de laatste Elfproeventocht van start.