Foto 3 Stadsgehoorzaal Straatbeeld gevel

Kaarten annuleren

Is er iets tussen gekomen of kun je toch niet meer naar de voorstelling komen? Wat jammer! Lees hieronder meer over onze annuleringsvoorwaarden.

Je kunt je kaarten tot 48 uur voor de voorstelling of het concert annuleren door contact op te nemen met onze kaartverkoopbalie.  Administratiekosten bedragen hiervoor € 2,50 per kaart. Voor het resterende bedrag ontvang je een digitaal tegoed op je account. Dit tegoed is geldig tot 2 jaar na uitgave. Wij hebben je definitieve bevestiging en akkoord op de voorwaarden nodig om je annulering daadwerkelijk door te voeren.

In het geval dat een voorstelling of concert geannuleerd of verplaatst wordt, rekenen wij geen annuleringskosten per kaart.

Neem contact op met de kaartverkoopbalie via kaartverkoop@leidseschouwburg-stadsgehoorzaal.nl of bel 071 516 3881.

  • Hoe gebruik ik mijn digitaal tegoed?

    Je digitaal tegoed is verbonden aan je e-mailadres en vind je na inloggen in je ‘Mijn theater’-account onder Persoonlijk tegoed. Door te klikken op het tegoed, zie je de vouchercode, deze is vanaf het moment van uitgave 2 jaar geldig.

    Gebruik je de vouchercode online? Klik dan in het bestelproces bij de stap ‘Betalen’ op de grote gele knop ‘Gebruik je digitaal tegoed’ en vul de code in die staat weergegeven bij vouchercode. Het is ook mogelijk slechts een deel van de kosten met je digitaal tegoed te betalen, je kunt de rest afrekenen met een andere betaalmethode.

  • Openingstijden kaartverkoop

    Op woensdag t/m zaterdag van 14.00 tot 17.30 uur zijn we telefonisch bereikbaar op 071 516 3881 en is de balie (Breestraat 60) geopend. Op feestdagen zijn wij alleen rondom voorstellingen of concerten geopend.