Duurzaamheid

De Leidse Schouwburg - Stadsgehoorzaal zet zich actief in voor een beter milieu. In alle bedrijfsactiviteiten zorgen we daarom voor zo min mogelijk milieubelasting door te werken met fair trade producten en energiebesparende oplossingen. Zo bestaat de sterrenhemel van vierhonderd lichtpunten in de Grote Zaal volledig uit ledverlichting, wordt afval gescheiden ingezameld en selecteren we leveranciers volgens MVO-normen. Als het gaat om het milieu is de Leidse Schouwburg - Stadsgehoorzaal zich bewust van een belangrijke maatschappelijke verantwoordelijkheid.

Aandacht voor duurzaamheid is een continu proces; we zijn dan ook altijd op zoek naar haalbare stappen om de verantwoordelijkheid in het bedrijf vorm te geven en blijven we op de hoogte van MVO-ontwikkelingen binnen ons vak.

Lees hier wat we ondernemen om onze duurzaamheid te vergroten.

Green Key Gold    
De Leidse Schouwburg - Stadsgehoorzaal hecht veel waarde aan het informeren van onze gasten en opdrachtgevers van evenementen als het gaat om duurzaamheid. Daarom spannen we ons in om het Green Key Gold certificaat te verdienen. Green Key is hét internationale keurmerk voor duurzame bedrijven in de recreatie- en vrijetijdsbranche en zakelijke markt. Het keurmerk is een effectief middel om organisaties te allen tijde kritisch naar hun bedrijfsvoering te laten kijken en er alles aan te doen om het milieu te sparen, zonder dat hun gasten inleveren op comfort en kwaliteit.