Leidse Schouwburg - Stadsgehoorzaal wint tweede prijs Provincie Award 2025

Hoera! We hebben ook dit jaar weer een mooie prijs is de wacht mogen slepen. De Leidse Schouwburg – Stadsgehoorzaal heeft de tweede prijs gewonnen voor de Provincie Awards 2025 in de categorie XXL (capaciteit groter dan 500 personen) van Zuid-Holland. Wij zijn heel trots op dit resultaat! Wij danken al onze opdrachtgevers die een mooie review op MeetingReview hebben geschreven. Ook komend jaar doen we onze uiterste best om meetings en events op een geweldige manier vorm te geven.

Provincie Award 2024 én 2025

Elk jaar op 1 september maakt online review platform voor de vergader- en evenementenbranche MeetingReview de winnende locaties bekend van de Nederlandse Provincie Awards. Vorig jaar mochten we de eerste prijs met een 9,3 in ontvangst nemen. Dit jaar hebben we de tweede prijs gekregen met een reviewscore van 9,4. Wij zijn heel trots om dit jaar (en met 0,1 hoger!) de tweede prijs van de Provincie Award voor Beste XXL Locatie van Zuid-Holland in ontvangst te mogen nemen. Heel veel dank aan al onze opdrachtgevers voor het achterlaten van een review en voor de fijne samenwerking. Ook komend jaar streven we er naar om de 9’ens en 10-en te blijven verdienen met onze service en professionele bedrijfsvoering.

Alles is bespreekbaar

Organiseer je binnenkort een evenementen of bijeenkomst? Wij helpen graag! Onze zalen en foyers lenen zich perfect voor congressen, presentaties, meetings, borrels en diners. Langskomen voor een bezichtiging? Of gewoon benieuwd wat de mogelijkheden zijn? Neem contact op via 071 516 2433 of sales@leidseschouwburg-stadsgehoorzaal.nl.