Referenties

Vele verschillende partijen gingen u voor in het organiseren van een evenement of bijeenkomst in de Leidse Schouwburg-Stadsgehoorzaal. En zij waren meer dan tevreden! Lees hieronder de positieve reacties.

 

Roeland Koene - Nikon Nederland

Nikon Netherlands heeft een masterclass door Anton Corbijn voor professionele fotografen georganiseerd in de Leidse Schouwburg. Aantal bezoekers: 450 personen. De organisatie door de Leidse Schouwburg-Stadsgehoorzaal was volmondig PERFECT! Zowel de catering, hulppersoneel en backstage was alles top geregeld, nog nooit zo’n professionele organisatie gezien. Dank jullie voor het aandeel in deze succesvolle avond!

 

Adam Cohen - CHDR

Wij hadden een concert en diner voor 400 gasten. De voorbereiding door de staf van de Schouwburg was totaal zonder problemen, snel, vriendelijk en volledig adequaat op een manier die je zelden ziet. Op de avond zelf alles zowel op het toneel als in de zaal en na afloop bij het diner geheel perfect. Uitsluitend laaiend enthousiaste gasten.

 

Willemijn Meijer-Guijt van het Hart Long Centrum Leiden

Vanuit het Hart Long Centrum hebben wij een verpleegkundig symposium georganiseerd in de Stadsgehoorzaal Leiden. Het was een zeer geslaagde dag. De samenwerking is prettig verlopen. Het eten en drinken was goed verzorgd. De Stadsgehoorzaal heeft een warme en professionele uitstraling met uitstekend personeel die er alles aan doen om de dag tot een succes te maken. Wij hebben al eerder zaken gedaan met de Stadsgehoorzaal en zullen dit ongetwijfeld in de toekomst weer doen! 

 

Friso van der Meulen - TNO

Ik kan alleen maar ontzettend lovend zijn over mijn ervaringen met de Stadsgehoorzaal. De flexibiliteit en het meedenken in het boekingsproces, het gebouw met een sfeervolle en klassieke ambiance, voorzien van alle moderne gemakken en voorzieningen, de professionele ondersteuning (flexibel, hoge kwaliteit) tijdens het congres, de wijze waarop werd voorzien in aanpassingen en wijzigingen in het programma: alles werkte plezierig en boven verwachting. Voor mij als organisator een geweldige steun, maar ook voor de bezoekers een perfecte congres-ervaring. Wat wil je nog meer?

 

Tobias Vetter - Moving Adventures

The event at the Aalmarktzaal in Leiden was full on success. We were really happy with the communication and booking process in advance. The staff at the venue were friendly and really helpful. Everything was running like we planned it. We will definitely try to host our next Film Tour in 2019 at the Leidse Schouwburg. Thank you very much.

 

Kirsten Holzmann - Boerhaave Nascholing  

Als Boerhaave Nascholing hebben we al meerdere curssen en conferenties bij de Stadsgehoorzaal georganiseerd en altijd tot grote tevredenheid. Het hartelijke ontvangst, meedenken van de medewerkers en de uitstekende organisatie zorgt ervoor dat we graag van de stadsgehoorzaal als locatie gebruik maken. Afhankelijk van onze wensen wordt er gekeken naar de juiste zaal, techniek en service voor onze cursussen. Ook tijdens dit specifieke symposium verliep de organisatie weer vlekkeloos, kon er snel geschakeld worden en waren alle afspraken nagekomen. Een fijne partner om mee samen te werken!

 

Yvonne Wijkhuisen - LUMC 

Dit jaar werd de 'IEWP annual meeting' bijeenkomst gehouden in Leiden. Zowel de voorbereiding als de 3 dagen dat we te gast waren waren TOP. Tijdens de voorbereiding van het symposium waren de medewerkers altijd bereikbaar, fexibel en dachten steeds in mogelijheden. Gedurende de drie dagen dat we te gast waren, waren de medewerkers altijd aanwezig, goed georganiseerd en uitermate vriendelijk. Ook de catering was uitstekend. Het diner in de 'Breezaal' was geweldig. Kortom, wanneer ik volgende keer een symposium moet organiseren hoop ik dit zeker weer bij de Stadsgehoorzaal te doen.