Zakelijk

Onvergetelijk

Congres, symposium, borrel, stijlvol diner of een groot feest? Eén waarover uw gasten nog lang zullen napraten? Een keer iets echt bijzonders? Dat bent u bij de Leidse Schouwburg-Stadsgehoorzaal aan het juiste adres. De sfeervolle Leidse Schouwburg en de karakteristieke Stadsgehoorzaal beschikken over verschillende ruimtes; van intiem tot groots, van ingetogen tot uitbundig. Altijd sfeervol met en flexibel in te delen zodat ieder gezelschap zich thuis voelt. 

Multifunctioneel en flexibel

De Stadsgehoorzaal is in de 19e eeuw gebouwd als concertgebouw met drie karakteristieke zalen. Tegenwoordig heeft het gebouw een open uitstraling en is voorzien van de modernste faciliteiten. Een geweldige combinatie! Kenmerkend voor de Grote Zaal zijn de veelgeroemde akoestiek, de flexibele vloer en de 838 stoelen, die uitneembaar zijn. De prachtige klassieke Breezaal is heel geschikt voor een borrel of een sfeervol diner. En de gouden Aalmarktzaal met ramen op de gracht, is perfect voor kleinere bijeenkomsten, presentaties en muzikale evenementen.

De Leidse Schouwburg is de oudste schouwburg van Nederland en uitgevoerd met veel goud en rood pluche. Een congres, bedrijfsfeest, of training? Wij heten u meer dan welkom. Speciaal gebouwd voor optredens en voorstellingen versterkt deze locatie uw verhaal! Naast de theaterzaal met podium zijn er drie andere comfortabele ruimtes voor uiteenlopende doeleinden. Helemaal bijzonder wordt het als u uw evenement combineert met een voorstelling.

Voor iedereen een podium

Of uw gezelschap nu uit 10, 20, 75 of 1.500 personen bestaat en of u nu een congres, concert of personeelsfeest organiseert: Leidse Schouwburg-Stadsgehoorzaal heeft voor iedereen een podium. 

U staat centraal

U huurt niet voor niets een theater- of concertlocatie. Naast de karakteristieke zalen, hebben wij als theater ook de ervaring en expertise om het uw gasten volledig naar de zin te maken. We zijn gewend om grote groepen te ontvangen, kunnen u ondersteunen op het gebied van techniek, kaartverkoop, catering en marketing. Onze technici zijn flexibel en altijd op zoek naar creatieve oplossingen. Wij zorgen en ontzorgen. Voor een onvergetelijk evenement.

Catering

Bij een bijzonder evenement hoort goed eten en drinken. We werken daarvoor nauw samen met gepassioneerde cateraars uit Leiden en omstreken, die pure, biologische en lokale producten leveren.

Alle voordelen op een rij

  • Geschikt voor alle soorten evenementen
  • Sfeervolle flexibele ruimtes, op elke manier te combineren
  • Voor grote en kleine gezelschappen
  • In het historische centrum van Leiden
  • Bereikbaar per auto, trein of bus
  • Ervaren horeca en technische staf
  • Uitgebreide technische faciliteiten

Meer weten?

Wilt u meer informatie over wat Leidse Schouwburg-Stadsgehoorzaal voor u kan betekenen? Stuur een e-mail naar Hanneke Hansen en Ellen Simons van de afdeling Sales en Evenementen of bel 071 516 2406 of 071 516 2404.