Stadsgehoorzaal Grote Zaal
vr 31 mei 2019 21:00
Bestellen

Staconcert

Frank Lammers neemt je mee terug naar het belangrijkste muziekfestival uit de geschiedenis!

In de zomer van 1969 bezochten bijna een half miljoen mensen Woodstock. Het meest invloedrijke popfestival uit de muziekgeschiedenis met legendarische optredens en een uitzinnig publiek. Woodstock werd het hoogtepunt van de tegencultuur van de jaren ‘60 en kreeg een belangrijke plaats in de wereldgeschiedenis.

Precies vijftig jaar later neemt Frank Lammers ons mee naar de heilige grond in Bethel, New York, voor een uniek eerbetoon. Hij wordt bijgestaan door all-star band Strange Brew en een aantal bijzondere muzikale gasten. Samen spelen ze muziek van Jimi Hendrix, Joe Cocker, The Who, Santana, Jefferson Airplane, Crosby, Stills, Nash & Young en al die anderen.

De muzikale gasten tijdens deze bijzondere avond zijn Stephanie Struijk, Sandra van Nieuwland, Paul de Munnik, Pablo van der Poel (DeWolff), Yorick van Norden, Anne Soldaat, Dandelion en Strange Brew.

Tijdens de inloop, pauze en afterparty zal DJ Big Jimmy de lekkerste muziek verzorgen.

De Haarlemse Jimmy heeft een unieke en uitgebreide verzameling vinylsingles uit de 50's, 60’s & 70's. Elke 7 inch is zorgvuldig uitgekozen door de vinyl DJ, al struinend op markten en spittend door de verstopte bakken in platenzaken is hij op zoek naar gouden vondsten. Zodra hij zijn grijze koffer met z'n zwarte pareltjes openklapt en de naald op het krakende vinyl zet, waan jij je in de tijd van vrijheid en avontuur. 

Stadsgehoorzaal Grote Zaal
vr 31 mei 2019 21:00
Bestellen

Inclusief

  • Garderobe

Extra opties (te kiezen in bestelproces)

  • Borrelplankje
  • Borrelplankje vegetarisch

Prijzen

Normaal € 30,35
CJP € 27,75