Leidse Schouwburg
ma 21 mei 2018 20:15
Geannuleerd

Deze voorstelling is helaas geannuleerd. Kaarthouders ontvangen z.s.m. bericht.

Zoals dat gaat op een middelbare school reünie: de een is succesvol tandarts geworden, de ander blijkt intussen drie echtscheidingen achter de rug te hebben, die leuke bohemien waarvan iedereen dacht die gaat de wereld rond trekken, blijkt het dorp nooit uit te zijn gekomen... Wat zijn de verhalen? Hoe is het een ieder vergaan?

Het Leids Cabaret Festival bestaat 40 jaar en heeft daarom een aantal finales ‘op reünie’ gevraagd. De finalisten van die avonden hebben elkaar vaak daarna nooit meer ontmoet. Ieder ging zijns weeg.

Speciaal voor de Leidse Schouwburg en het jubileum komen ze voor één avond weer bij elkaar.

Older & wiser…..?

En zoals dat gaat op een reünie zal de een willen pronken met zijn of haar veren, en willen laten zien waar hij of zij nu staat. De ander heeft een wat melancholischer karakter en het zal meer een trip langs memory lane worden (‘weet je nog hoe het toen was…?’).

Dat alles in de veilige handen van STER presentator Thomas van Luyn; de man met ‘cachet’ hoog in het vaandel en lichte ironie altijd voor het grijpen in zijn binnenzak.
3 x 30 minuten exclusieve lol!


De jury:

“Wim Helsen is een rasverteller en een uitstekend acteur. Zijn logica is volkomen individueel bepaald, maar desondanks overtuigend.”

Over Renee: “Een van haar meest in het oog springende kwaliteiten is de muzikaliteit. Haar stem is haar grote kracht.”

“Javier Guzman maakte een programma dat geheel is gebaseerd op de lach. Dat is niet de makkelijkste weg. Hij staat midden in het leven en observeert goed.”

 

Leidse Schouwburg
ma 21 mei 2018 20:15
Geannuleerd