Leidse Schouwburg
di 28 september 2021 20:15
Wachtlijst

* Deze voorstelling is uitverkocht op anderhalve meter. Mochten we zekerheid hebben dat we in september een grotere capaciteit mogen ontvangen, dan zetten we de verkoop weer open. Door jezelf op de wachtlijst te zetten, krijg je bericht als er weer kaarten vrij komen. Let op! Jezelf op de wachtlijst zetten is geen garantie op kaarten, dat ligt aan de capaciteit en het aantal mensen op de wachtlijst.

Na haar bejubelde voorstelling Mens presenteert Wende haar volledig nieuwe Nederlandstalige show De Wildernis. In samenwerking met Toneelgroep Oostpool, het Nederlands Kamerkoor en een (inter-)nationaal artistiek team verkent Wende De Wildernis in onszelf en de wereld daarbuiten. Ze vertaalt wat tussen hart en onderbuik woont in een nieuwe multidisciplinaire show.

Wende: 'De dingen die niet gezegd worden. De schaduwkant die we allemaal in ons hebben. Misschien schuilt in die wildernis wel juist wie we zijn in onze meest pure vorm, even onschuldig als wreed.'

 

Wende concept & spel | Stef Aerts regie | Stichting Wende, Toneelgroep Oostpool en Nederlands Kamerkoor met NKK NXT coproducenten

 

Leidse Schouwburg
di 28 september 2021 20:15
Wachtlijst

Inclusief

  • (Pauze)drankje
  • Garderobe

1e rang balkon

Normaal € 30,50

1e rang parterre (goed zicht)

Normaal € 32,50

2e rang balkon

Normaal € 28,50

3e rang balkon

Normaal € 26,50

4e rang (luisterplaats)

Normaal € 26,50

Voor sommige evenementen geldt dat er voor bepaalde rangen op dit moment geen kaarten beschikbaar zijn. U kunt zichzelf op de wachtlijst plaatsen door op de volgende links te klikken: di 28 september 2021 20:15.