Stadsgehoorzaal Grote Zaal
za 21 december 2019 20:15
Wachtlijst

Waylon komt naar Leiden met zijn langverwachte theatertour getiteld: My Heroes Have Always been Cowboys. De kenner haalt uit deze zin de start van de Outlaw movement door Waylon Jennings. Nederland heeft haar eigen Waylon. En Waylon gaat voor het eerst het theater in met zijn persoonlijke verhaal. Een verhaal wat al heel lang in hem borrelt en eindelijk er uit mag in de vorm die het verdiend: met muziek in het theater!

Hierin deelt hij zijn grote liefde voor de countrymuziek op gepassioneerde wijze. Het verhaal begint bij een jongetje van 8 jaar dat mee mocht met zijn ouders naar een Country-avond omdat de oppas ziek was. Een triviaal moment waarop een grootse reactie volgde. Wie hem de afgelopen keren heeft zien optreden bij DWDD met een ode aan de Highwaymen, weet dat alle verwachtingen zullen worden waargemaakt!
 

Stadsgehoorzaal Grote Zaal
za 21 december 2019 20:15
Wachtlijst

Inclusief

  • (Pauze)drankje
  • Garderobe

Extra opties (te kiezen in bestelproces)

  • Borrelplankje (per persoon)
  • Borrelplankje 0,0
  • Borrelplankje vegetarisch (per persoon)
  • Zoet bij de koffie (per persoon)

gouden rang (uitstekend zicht)

Normaal € 47,50

1e rang (volledig zicht)

Normaal € 41,50
CJP € 39,00

2e rang (minder goed zicht)

Normaal € 34,50

Voor sommige evenementen geldt dat er voor bepaalde rangen op dit moment geen kaarten beschikbaar zijn. U kunt zichzelf op de wachtlijst plaatsen door op de volgende links te klikken: za 21 december 2019 20:15.