Leidse Schouwburg
wo 13 februari 2019 20:15
Bestellen

Helaas is dit theatercollege geannuleerd, wegens een gering aantal verkochte kaarten.

Heeft u kaarten voor dit theatercollege, dan nemen wij zo spoedig mogelijk contact met u op om het aankoopbedrag van uw kaarten te retourneren.

 

Middenin de 41e editie van het Leids Cabaret Festival geeft biograaf Eva Rovers antwoord op vragen als: Waar zijn cabaretiers bang voor? Wat zijn hun twijfels, hun dromen en drijfveren? En welke donkerte gaat er schuil achter de schijnbare lichtheid van hun grappen? Biograaf Eva Rovers dook in de ziel van negen cabaretiers om te doorgronden hoe zij hun binnenwereld omwerken tot een voorstelling. Aan de hand van hilarische fragmenten, tenenkrommende recensies en ontwapenende ontboezemingen neemt zij u in dit college mee in haar zoektocht. U zult nooit meer hetzelfde naar cabaret kijken.

Eva Rovers schreef biografieën van Boudewijn Büch en Helene Kröller Müller. Ter gelegenheid van het veertig jarig bestaan van het Leids Cabaretfestival schreef zij Donker in het licht, waarvoor zij verschillende cabaretiers interviewde over hun persoonlijke drijfveren en frustraties bij het maken van een voorstelling.

Klik hier voor alle acht theatercolleges. Leidse Schouwburg
wo 13 februari 2019 20:15
Bestellen

Inclusief

  • (Pauze)drankje
  • Garderobe

Extra opties (te kiezen in bestelproces)

  • Borrelplankje
  • Borrelplankje vegetarisch
  • Zoet bij de koffie

gouden rang

Normaal € 24,15

1e rang

Normaal € 18,00
CJP € 15,40

2e rang

Normaal € 18,00

3e rang

Normaal € 12,85

4e rang

Normaal € 12,85