Leidse Schouwburg
do 23 november 2017 20:15
Bestellen

FUCK DE ELITE. Ze hebben ons land in de uitverkoop gedaan! Kunst voor het volk.  REVOLUTIE. De gewone man is verraden. Weg met de zakkenvullers. Het wereldvreemde achterkamertjesnetwerk dat het volk is vergeten. Alles moet anders! Make Russia great again.

De Warme Winkel maakt al jaren furore met het zelf uitgevonden genre ‘oeuvre-stukken’ waarbij werk, leven en tijdgeest van een kunstenaar tegen het canvas van het heden worden gesmeten. Honderd jaar na de Oktoberrevolutie is het hoog tijd de belangrijkste literaire futurist van Rusland te lijf te gaan: Vladimir Majakovski.

Naast dichter was hij ook schrijver, zelfmoordenaar, tekenaar en een vernieuwer op veel vlakken, een schrijvende bonk spieren met het gezicht naar de toekomst. Niet alleen zijn poëzie was nieuw, zijn bladspiegel en gedachtes, ook zijn samenlevingsvormen en de manier waarop hij dat alles naar buiten bracht waren gloednieuw.

concept en spel Dik Boutkan, Lois Brochez (stage), Annelinde Bruijs, Sara Lâm (stage), Martijn Nieuwerf, Vincent Rietveld, Mara van Vlijmen eindregie Marien Jongewaard scenografie en lichttechniek Julian Maiwald

Credit foto Aleksandr Rodchenko, 1924 © ullstein bild - United Archives / World History Archive.

Leidse Schouwburg
do 23 november 2017 20:15
Bestellen

Inclusief

  • (Pauze)drankje
  • Garderobe

Extra opties (te kiezen in bestelproces)

  • Borrelplankje
  • Zoet bij de koffie

gouden rang

Normaal € 27,00

1e rang

Normaal € 21,00
CJP € 18,50

2e rang

Normaal € 17,00

3e rang

Normaal € 13,00