Stadsgehoorzaal Grote Zaal
za 18 april 2020 20:00
Geen verkoop

Kaartverkoop start 1 februari om 13.00.

Alle orkesten van Chr. Muziekvereniging Kunst en Genoegen uit Leiden presenteren zich tijdens het Voorjaarsconcert 2020 met nieuw repertoire. Liefhebbers van mars-, show- en amusementsmuziek worden op hun wenken bediend. Bovendien vindt de feestelijke presentatie plaats van de nieuwste CD van de Show- en Marchingband.

 

Jong K&G, het jeugdorkest van K&G

Jong K&G is een toonaangevend jeugdorkest met optredens in binnen- en buitenland.  Het staat bekend om de kenmerkende ‘K&G-sound’, strakke exercitie en het hoge muzikale niveau. Niet voor niets werd Jong K&G in 2019 Nederlands kampioen op het onderdeel Mars tijdens de Nederlandse kampioenschappen voor jeugdorkesten. De muzikale leiding is in handen van Dennis Hazenoot, Michel Lugtigheid en Bob van Kesteren. Michel Lugtigheid tekent ook voor de choreografie van de muzikale shows. Jong K&G presenteert vanavond de muziek van hun allernieuwste show ‘Law & Order’.

 

K&G 3

Podiumorkest K&G 3 is in de huidige samenstelling actief sinds 1 augustus 1994. Het orkest bestaat grotendeels uit leden die hun sporen hebben verdiend bij Jong K&G en vervolgens bij de Show- en Marchingband. K&G 3 kan daarom bogen op vele jaren muzikale ervaring. En dat is te horen ook! Het repertoire is divers: van musical-, film-, pop-, Latin- en dansmuziek tot ballads, koralen en klassieke muziek. De muziek voor K&G 3 wordt speciaal gearrangeerd en georkestreerd door onder andere René Leckie, Dennis Haasnoot, Johan Selier e.a.. Het orkest staat onder leiding  van instructeur/dirigent René Leckie.

 

Show- en Marchingband K&G

Wanneer de imposante Show- en Marchingband K&G voorbij marcheert, weten weinigen dat dit orkest, dat behoort tot de muzikale wereldtop, ooit is begonnen als een mondorgelclubje. De muziek voor de Show- en Marchingband wordt door toparrangeurs speciaal voor K&G geschreven en georkestreerd. Dat zorgt voor die kenmerkende ‘K&G-sound’. Het repertoire bestaat uit stevige marsen, maar ook uit eigentijdse popmuziek. Het instructieteam bestaat uit René Leckie, Jeroen Bron en Martijn Vogelaar. Rik Boelee tekent voor de choreografie van de muzikale shows. Tijdens dit concert brengen zij de muziek van hun nieuwste muzikaleshow Rock Solid voor het voetlicht die aan het einde van de avond ook op CD verkrijgbaar is.

Stadsgehoorzaal Grote Zaal
za 18 april 2020 20:00
Geen verkoop

gouden rang (uitstekend zicht)

Normaal € 20,00

1e rang (goed zicht)

Normaal € 17,50

2e rang (minder goed zicht)

Normaal € 15,00