Leidse Schouwburg
vr 22 juni 2018 20:15
Bestellen

Vincent Bach als onderdeel van de Steinway Musicalgroep is het wereldberoemde merk op gebied van vooral trompetten en trombones en viert met dit galaconcert zijn 100ste jaar.

Het orkest zal uit veel endorsers en supporters van dit merk bestaan en begeleiden, o.a. Ray Bruinsma (Metropool Orkest) Holy Horns (Symfonica in Rosso, OG3NE) David Rey (Brussels Philharmonisch Orkest) Charli Green, Benny Wiame. Naast de absolute top uit de Nederlandse muziekscene (Martin Verdonk, Marcel Serierse, Charly Angenois, Marc Scholten e.v.a.) zal dit concert zal ook de muziek centraal staan van rijzende You Tube legende, Lois Dowdeswell.
Met meer dan 2 miljoen views is dit het best bekeken bigband youtube kanaal.

Zijn recent uitgebrachte bigband album scoort hoge cijfers bij de liefhebber en Louis Dowdeswell staat op reeds jonge leeftijd al bekend als een echte highblower en heeft al meerdere BBC shows gespeeld en achter grote artiesten gestaan (o.a. Al Jarreau, Michael Buble) en getourd met de wereldberoemde Big Phat Band. Hij is een vast lid van de Syd Lawrence Bigband.

Leidse Schouwburg
vr 22 juni 2018 20:15
Bestellen

Inclusief

  • (Pauze)drankje
  • Garderobe

Extra opties (te kiezen in bestelproces)

  • Borrelplankje
  • Zoet bij de koffie

gouden rang

Normaal € 33,50

1e rang

Normaal € 27,50
CJP € 25,00

2e rang

Normaal € 23,50

3e rang

Normaal € 19,50

Voor sommige rangen zijn op dit moment geen kaarten beschikbaar. U kunt zichzelf op de wachtlijst plaatsen voor de desbetreffende rangen.