Leidse Schouwburg
za 17 november 2018 20:15
Bestellen

Regisseur Ger Thijs werd onlangs geridderd voor zijn lange reeks indrukwekkende toneelbewerkingen en -regies. Na het prachtige Eline Vere, komt hij met een waardige opvolger: de Nederlandse literaire klassieker Van de koele meren des doods van Frederik van Eeden uit 1900.

Hedwig Marga de Fontayne, een jonge, gevoelige, intelligente vrouw uit een aristocratisch milieu, is op zoek naar de ware liefde. Maar wat is dat? De kunstenaar die zij meer als vriend ziet? Haar echtgenoot, die slechts een platonische relatie met haar wil? In de hoop innerlijke rust te vinden, blijft zij zoeken naar de man die haar de zin in het leven terug kan geven en moeder kan maken. Dit meeslepende en tijdloze verhaal wordt gespeeld door een geweldige cast met onder anderen Hanne Arendzen, die zich eerder bewees in de titelrol van Eline Vere en recent geprezen werd voor haar rol in Vele hemels boven de zevende en Willem Voogd, bekend van zijn rol als Mees Kees.

tekst en regie Ger Thijs spel Willem Voogd, Hanne Arendzen, Reinier Bulder, Vincent Croiset, Tijn Docter, Ella van Drumpt en Marliz van Til


Boekenclub is geannuleerd

Deze voorstelling was onderdeel van de boekenclub. Bij de boekenclub bespreek je samen met andere boekliefhebbers de pagina's van het boek. Prijs: € 12,50 p.p. (incl. maaltijd, excl. voorstelling). Helaas is deze boekenclub geannuleerd.

de Volkskrant
'Hanne Arendzens Hedwig (...) trilt en zindert. Geef deze vrouw een Theo d'Or.'

De Telegraaf
'Arendzen speelt het psychisch leiden overtuigend.'

Theaterkrant
'Heel aangrijpend stuk in een mooie uitvoering.' 

Scenes
'Hanne Arendzen schittert.' 

Leidse Schouwburg
za 17 november 2018 20:15
Bestellen

Inclusief

  • (Pauze)drankje
  • Garderobe

Extra opties (te kiezen in bestelproces)

  • Boekenclub
  • Borrelplankje
  • Borrelplankje vegetarisch
  • Zoet bij de koffie

gouden rang

Normaal € 39,50

1e rang

Normaal € 33,50
CJP € 31,00

2e rang

Normaal € 27,50

3e rang

Normaal € 22,50