Leidse Schouwburg
vr 8 oktober 2021 20:15
Wachtlijst

* Deze voorstelling is uitverkocht op anderhalve meter. Mochten we zekerheid hebben dat we in september een grotere capaciteit mogen ontvangen, dan zetten we de verkoop weer open. Door jezelf op de wachtlijst te zetten, krijg je bericht als er weer kaarten vrij komen. Let op! Jezelf op de wachtlijst zetten is geen garantie op kaarten, dat ligt aan de capaciteit en het aantal mensen op de wachtlijst.

Van geen land ter wereld bestaan zulke uiteenlopende beelden als van Iran. Het is het land van strenge islamitische moraalpolitie én van al die plastisch chirurgen. Het is het land van geestelijken die de touwtjes in handen hebben, maar ook van de vele jonge en hippe vrouwelijke studenten. Maar wat is nu het échte Iran? En hoe ontwikkelt het land zich verder?

In een persoonlijk theatercollege schetst correspondent Thomas Erdbrink zijn beeld van het huidige en toekomstige Iran. Aan de hand van eigen foto’s laat hij zijn Teheran zien. Ook vertelt hij over de politieke situatie in het land en de relatie tussen het Westen en het Iraanse regime. Komen de Iraanse jongeren in opstand tegen de mullahs? En loopt de spanning tussen het Westen en Iran verder op?

Thomas Erdbrink was jarenlang Iran-correspondent voor o.a. de NOS, Volkskrant, en The New York Times. 

Leidse Schouwburg
vr 8 oktober 2021 20:15
Wachtlijst

Inclusief

  • (Pauze)drankje
  • Garderobe

1e rang balkon

Normaal € 22,50

1e rang parterre (goed zicht)

Normaal € 24,50
CJP € 22,00

2e rang balkon

Normaal € 20,50

3e rang balkon

Normaal € 18,50

4e rang (luisterplaats)

Normaal € 18,50

Voor sommige evenementen geldt dat er voor bepaalde rangen op dit moment geen kaarten beschikbaar zijn. U kunt zichzelf op de wachtlijst plaatsen door op de volgende links te klikken: vr 8 oktober 2021 20:15.