Stadsgehoorzaal Grote Zaal
di 3 april 2018 20:15
Bestellen

Sir Elton John zegt het zelf: ‘This band is amazing! They're just the best band of their kind in the world.’ Met een spectaculaire show zetten The Bootleg Sixties al jaren ook Nederlandse theaters op hun kop. Het plezier slaat genadeloos over op het publiek. Avond na avond spelen zij de meest legendarische songs uit de sixties: van The Doors, Simon & Garfunkel, The Beach Boys, The Monkees, The Beatles, The Rolling Stones en The Who. Een swingende ode aan de beste muziek van de sixties.

De Britse muzikanten leggen met ware passie en fenomenale energie de juiste bezieling in de muziek. Maar ook visueel waan je je met The Bootleg Sixties terug in de jaren zestig, met maar liefst drie screens met bewegend beeld. Het technische en muzikale plezier van deze fantastische band slaat genadeloos over op het publiek, aan het eind van de avond staat de zaal gegarandeerd op zijn kop.

The Bootleg Sixties speelden o.a. in Buckingham Palace, voor 17.000 man in de O2-Arena en in Las Vegas in het theater van het Suncoast Casino.


 zang, bas Den Pugsley drums, zang Steve Phypers zang, gitaar Jamie Cook keyboards, zang Chris Skornia gitaar, zang Phil Evans

Stadsgehoorzaal Grote Zaal
di 3 april 2018 20:15
Bestellen

Inclusief

  • (Pauze)drankje
  • Garderobe

Extra opties (te kiezen in bestelproces)

  • Borrelplankje
  • Zoet bij de koffie

gouden rang

Normaal € 32,00

1e rang

Normaal € 26,00
CJP € 23,50

2e rang

Normaal € 19,00