Leidse Schouwburg
ma 16 oktober 2017 20:15
Bestellen

In dit theatercollege gaan Lebbis en Jeroen Smit samen met u de economie voor hun karretje spannen. Zoals het bedoeld is. Het is nogal simpel. Je leeft maar één keer, dus moet je er het beste van maken. Maar dat doen we niet. We laten ons inpakken door banken, door overheden, door multinationals, door het marktmechanisme. Slavendrijvers, en wij zijn de slachtoffers; want zo is het systeem nou eenmaal.

Wat een flauwekul! Kijk eens goed in de spiegel; wij zijn de markt, wij zijn de banken, de overheid en de rest van die shit. Dat zijn geen buitenaardse wezens, echt niet. Waar wachten we op? Een promotie? Dat welverdiende pensioen? Kleinkinderen? De Postcodeloterij? Onzin, er is geen tijd te verliezen. Wij moeten zelf een draai maken. Lebbis en Smit vertellen ons hoe we het veel mooier krijgen. U gaat fris en fruitig de zaal uit, u gaat aan de slag, u gaat gelukkig worden! Met dank aan onze economie.

Leidse Schouwburg
ma 16 oktober 2017 20:15
Bestellen

Inclusief

  • (Pauze)drankje
  • Garderobe

Extra opties (te kiezen in bestelproces)

  • Borrelplankje
  • Zoet bij de koffie

gouden rang

Normaal € 28,50

1e rang

Normaal € 22,50
CJP € 20,00

2e rang

Normaal € 18,50

3e rang

Normaal € 14,50

Voor sommige rangen zijn op dit moment geen kaarten beschikbaar. U kunt zichzelf op de wachtlijst plaatsen voor de desbetreffende rangen.