Leidse Schouwburg
do 24 oktober 2019 14:30
Bestellen

Zwijnenstal vindt plaats in het Kastanjerrr Theaterfestival in de herfstvakantie! Kom verkleed als dier en geniet van de extra activiteiten. Lees hier meer over Kastanjerrr.

Een spannende muzikale komedie over de allerbeste boerderij, met de aller-gelukkigste dieren ter wereld door Theater Sonnevanck & De Nederlandse Reisopera.

Overal zingt het wonderbaarlijke verhaal rond over de gelukkige en altijd lachende dieren van de Dierenboerderij, die hun boer hebben verjaagd en nu alles zelf doen. Zingend werken ze op hun eigen land. Ze stellen hun eigen Regels op, beslissen alles samen en iedereen doet waar hij of zij het beste in is. Dus Knokker, het sterke paard, bouwt en sjouwt terwijl de slimme varkens Admiraal en Hagel heel belangrijke gesprekken voeren. Zonder De Mens is iedereen gelijk, toch?
Dan, opeens, verdwijnt Hagel. De Regels veranderen, zonder dat erover gestemd wordt. Waarom klinkt de muziek van de dieren steeds droeviger, ze zijn toch nog steeds eigen baas? En wie is dat onbekende schaap dat opeens verschijnt?

Zwijnenstal is een spannende, humoristische familievoorstelling met heel veel livemuziek. Over macht, recht en onrecht. Over leiders en volgers en over de moed die nodig is om nee te zeggen als iedereen zijn mond houdt.

Spel & zang Ilse Warringa, Rop Verheijen, Freek den Hartogh en Whitney Sawyer | Tekst & regie Marije Gubbels


 

Leidse Schouwburg
do 24 oktober 2019 14:30
Bestellen

Inclusief

  • (Pauze)drankje
  • Garderobe

Extra opties (te kiezen in bestelproces)

  • Borrelplankje (per persoon)
  • Borrelplankje vegetarisch (per persoon)
  • Zoet bij de koffie (per persoon)

gouden rang (uitstekend zicht)

Normaal € 25,00
Kind € 22,00

1e rang (volledig zicht)

Normaal € 19,00
Kind € 16,00

2e rang (minder goed zicht)

Normaal € 16,50
Kind € 13,50

3e rang (beperkt zicht)

Normaal € 14,00
Kind € 12,50

4e rang (luisterplaats)

Normaal € 12,50