Leidse Schouwburg
vr 3 november 2017 19:00
Bestellen

 

Een muzikale komedie over Extreem Goede Mensen - voor iedereen vanaf 8 jaar

Iedereen in het stadje Gul is extreem goed, Tante Maria en haar geadopteerde dochter Magdalena voorop. Altijd staan ze klaar voor hulp aan dier, plant en medemens.

Op een dag staat er iemand op hun stoep. Hij heet Edward en is helemaal alleen. Edward is lief en zachtaardig maar aan beide armen heeft hij – in plaats van gewone handen – helaas een stel lange en vlijmscherpe scharen. Als Tante Maria desondanks besluit om Edward gastvrij in huis op te nemen, is Magdalena voor het eerst in haar leven een stuk minder positief.

Maar heeft Edward niet ook, net als iedereen, recht op een veilig thuis en wat geluk? Blijft Magdalena de enige in Gul die moeite met hem heeft? Hoe tolerant is Gul eigenlijk echt? En… hoe ongevaarlijk is Edward?

Een zoetzure komedie over goed en kwaad en de dunne grens daartussen. Losjes gebaseerd op Tim Burtons’ sprookjesachtige film Edward Scissorhands.

Maak je eigen scharenhand!

Voorafgaand aan de voorstelling kan je je eigen scharenhand maken. Je kan het zo gek maken als je wilt. Een pizzasnijder als hand? Of toch een schroevendraaier? Het kan allemaal! 

Regie Marije Gubbels

“Edward Scharenhand is net zo sprookjesachtig als het origineel” - Volkskrant ★★★★ 

“Theater Sonnevanck durft met het duistere Edward Scharenhand echt spannend te zijn" - Theaterkrant ★★★★ 

"We hebben genoten bij de première van Edward Scharenhand in Theater Sonnevanck. Mooi, spannend, zielig en erg grappig!" - Go-Kids Twente 

"Grappig, ontroerend en spannend tegelijk. Dat is theatervoorstelling Edward Scharenhand van Theater Sonnevanck." - KidsErOpUit 

Leidse Schouwburg
vr 3 november 2017 19:00
Bestellen

Inclusief

  • (Pauze)drankje
  • Garderobe

Extra opties (te kiezen in bestelproces)

  • Borrelplankje
  • Snoepzakje
  • Zoet bij de koffie

gouden rang

Normaal € 25,00
Kind € 22,00

1e rang

Normaal € 19,00
Kind € 16,00
CJP € 16,50

2e rang

Normaal € 16,50
Kind € 13,50

3e rang

Normaal € 14,00
Kind € 11,50

Voor sommige rangen zijn op dit moment geen kaarten beschikbaar. U kunt zichzelf op de wachtlijst plaatsen voor de desbetreffende rangen.