Stadsgehoorzaal Breezaal
zo 10 december 2017 20:15
Bestellen

Na vele voorstellingen op zeer uiteenlopende locaties speelt The Stream nog eenmaal hun theatershow Past Perfect en wel in de prachtige Breezaal van de Stadsgehoorzaal.


Een "levende videoclip", waarin beeld, geluid en passie samen een unieke multimediale ervaring vormen voor publiek en band.

De muziek van frontman Jan Stroomer en zijn band valt op door de uitzonderlijke en virtuoze composities. The Stream haalt de inspiratie voor zijn songs uit verwondering over de wereld om hen heen. Van hebzucht tot gebroken harten, met grandeur, kinderlijk plezier en de nodige dosis zelfspot neemt The Stream je mee in hun vele verhalen. De songs van hun laatste album 'MMXV' vormen de verhaallijn.

Naast de afsluiting van dit theateravontuur wordt er meteen ook een tipje van de sluier opgelicht van het volgende avontuur. The Stream lanceert op deze avond namelijk hun nieuwe single

'Bijzonder was de voorstelling Past Perfect van The Stream. De voorstelling was veel meer dan muziek met ondersteuning van film, of andersom. Dit was multimediaal. Muziek die beter is dan bioscoopmuziek, beeld dat de liedjes mooi versterkt, en een toneelperformance die raak is, niet over the top of te vergezocht.' -Nu.nl-

 'Prachtig optreden en een mijlpaal in de historie van The Stream!' -Peter Visser-

Stadsgehoorzaal Breezaal
zo 10 december 2017 20:15
Bestellen

Inclusief

  • (Pauze)drankje
  • Garderobe

Prijzen

Normaal € 17,50
CJP € 15,00