Leidse Schouwburg
di 17 oktober 2017 20:15
Bestellen

Dé hilarische, knettergekke, dikke, vette slapstick komedie!

The Play That Goes Wrong is, sinds de verovering van West End, een gigantisch succes. Het stuk won de Best New Comedy Award, is verkocht aan 29 landen en sinds kort ook te zien op Broadway. Nu is er dan eindelijk de Nederlandse versie. In een frisse bewerking van Owen Schumacher met een topcast bestaande uit o.a. Tina de Bruin, Rop Verheijen en Anne-Marie Jung. Zij staan garant voor razendsnelle slapstick en laten je lachen tot de tranen je over de wangen rollen.

We zien een winkeliersvereniging die ter afsluiting van hun feestweek een typisch moordmysterie uit de jaren ‘20 op de planken probeert te brengen. Dit gaat genadeloos mis. Ze raken verwikkeld in hilarische taferelen waarbij zelfs het decor het loodje legt.

De totale verwarring begint al in de foyer, gaat door tijdens de pauze en eindigt niet bij het slotapplaus. Één ding is zeker: The Play That Goes Wrong zorgt voor buikpijn. Van het lachen.

Regie Bruun Kuijt Met Tina de Bruin, Rop Verheijen, Anne-Marie Jung, Ergun Simsek, Bas Hoeflaak, André Dongelmans en Frieda Barnhard

Leidse Schouwburg
di 17 oktober 2017 20:15
Bestellen

Inclusief

  • (Pauze)drankje
  • Garderobe

Extra opties (te kiezen in bestelproces)

  • Borrelplankje
  • Zoet bij de koffie

gouden rang

Normaal € 41,00

1e rang

Normaal € 35,00
CJP € 32,50

2e rang

Normaal € 30,00

3e rang

Normaal € 25,00

Voor sommige rangen zijn op dit moment geen kaarten beschikbaar. U kunt zichzelf op de wachtlijst plaatsen voor de desbetreffende rangen.